Μάνατζερ Μπουφόν: Θα του άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό

Ο ατζέντης του Τζίτζι Μπουφόν, Σιλβάνο Μαρτίνα, τόνισε πως ο 43χρονος γκολκίπερ θα έβλεπε με θετικό μάτι μια πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ερωτηθείς από το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αν έχει λάβει κάποιο τέτοιο μήνυμα από άνθρωπο του Ολυμπιακού, απάντησε «Όχι, όχι» και προχώρησε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Μου έχουν τηλεφωνήσει δύο-τρία άτομα λέγοντας μου ότι είναι κοντά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τονίζοντας με σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα κάνει επίσημη πρόταση. Κάτι που δεν έγινε μέχρι τώρα».

Όσο για το αν έχει υπάρξει εμπλοκή του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, που έχει συνεργαστεί με Ολυμπιακό και Μπουφόν; «Ναι έχω μιλήσει με τον Κοβάτσεβιτς, μία-δύο φορές. Αλλά μέχρι εκεί».

Για το πού θα βρει τον Ιταλό πορτιέρε η νέα περίοδος, είπε: «Έχουμε προτάσεις, από εξαιρετικές ομάδες με καλές προοπτικές. Τις συζητάμε και θα τις εξετάσουμε, τώρα που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του. Θα άρεσε στον Μπουφόν να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή, παίζει στο Champions League».

Σε 14 παιχνίδια που έπαιξε εφέτος ο Μπουφόν, η Γιουβέντους δεν έχασε ποτέ, καθώς σημείωσε 12 νίκες και παραχώρησε δύο ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί μόνο εννέα γκολ (0,64 κατά μέσο όρο) και κρατώντας έξι φορές την εστία του ανέπαφη. Πάντως ο ίδιος προ ημερών ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τον κύκλο τους στους «μπιανκονέρι» και δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του ή θα αποσυρθεί.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Τα σενάρια για την εξέλιξή των σεισμών στη Σαντορίνη- Τι εκτιμούν οι ειδικοί
Ανέσυρε μαχαίρι διανομέας φαγητού μετά από διαπληκτισμό με ιδιοκτήτη καταστήματος στη Λεμεσό
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε σχολείο στη Σουηδία
Ενημερώθηκε από ΠτΔ για το Κυπριακό ο ΔΗΣΥ-Στηρίζει κάθε θετική προσπάθεια, προτάσσει τον ρεαλισμό
Νέα καταγγελία για βία σε δημοτικό-Εκπαιδευτικός φέρεται να χαστούκισε δωδεκάχρονη
ΒΙΝΤΕΟ:Νέα μαζική αποχώρηση από τη Σαντορίνη με το πλοίο-Με μωρά στην αγκαλιά, παιδιά και ηλικιωμένους
Νέα επίθεση εναντίον νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Λεμεσού τρεις μέρες μετά το περιστατικό στην Πόλη Χρυσοχούς
Και άλλοι αερόσακοι προβληματικοί, ανακαλούνται άλλα 425 οχήματα-Στην δημοσιότητα η λίστα
Ζητά ενημέρωση απ' όσους άλλαξαν αερόσακους το ΤΟΜ-Διευκρινίσεις για την αποστολή SMS
Αναβρασμός στους πολίτες με τους ΤΑΚΑΤΑ-Εργαζόμενος αντιπροσωπείας κατήγγειλε επίθεση