Έλυσε τη σιωπή του ο Νικόλας για τον… Μάκη-Γιατί τον «εξαφάνισε» και πώς απαντά στο τρολάρισμα

Έλυσε τη σιωπή του ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και απάντησε σε όσους τον τρολάρουν για τον Μάκη.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, αναφερόμενος στο σποτάκι που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τρίτη, επεσήμανε πως ο Μάκης έχει καταφέρει να κάνει όλη την Κύπρο να μιλά για τα σκάνδαλα της διαπλοκής και διαφθοράς της Κυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Γλέντι στα social media με τον Μάκη του Νικόλα-Άλλαξε κόμμα και... εξαφανίστηκε

Απαντώντας στα όσα ακούγονται περί ρουσφετιού και την σύνδεσή του με το ΔΗΚΟ, ο κ. Παπαδόπουλους, αναρωτήθηκε γιατί ο θεωρήθηκε ότι ο Μάκης έπαιρνε τηλέφωνο για ρουσφέτι, ενώ πρόσθεσε πως η ένοχη σκέψη, μόνο ενοχή σκέπτεται. Εξήγησε, δε, ότι ο Μάκης δεν έπαιρνε τηλέφωνο για ρουσφέτι, αλλά για να παραπονεθεί για τα σκάνδαλα.

«Για τον συνεργατισμό, για τα ταξίδια στις Σεϋχέλλες, για τα χρυσά διαβατήρια, αλλά δεν του απαντούσε κανένας. Αυτό το σποτ, ήταν ένα χιουμοριστικό βίντεο, επειδή σκεφτήκαμε ότι ήταν ένας τρόπος να υπενθυμίσουμε για τα απανωτά σκάνδαλα της διαπλοκής και της διαφθοράς, με ένα άλλο τρόπο».

Κληθείς να σχολιάσει γιατί τελικά το βίντεο κατέβηκε από το διαδίκτυο, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ σημείωσε πως διαπίστωσαν ότι μετά τη δημοσιοποίηση του σποτ ότι υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα με την ηχογράφηση, το οποίο δεν τους ικανοποιούσε και το απέσυραν για να το διορθώσουν.

«Στο μεταξύ, το σποτ έγινε viral και το έχουν δει με αυτό τον τρόπο πολλοί περισσότεροι, από ότι με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Χαιρόμαστε και δεν χρειάζεται να το ανεβάσουμε ξανά. Έχει γίνει viral, το έχει δει όλη η Κύπρος και ελπίζουμε να ευαισθητοποιήσουμε και με τα υπόλοιπα φιλμάκια που θα ανεβάσουμε τις επόμενες ημέρες, με τα οποία θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας».  

Καταλήγοντας, κληθείς να σχολιάσει για τα όσα ακούγονται περί ΔΗΚΟ και τη σχέση του με το ρουσφέτι, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε βάλλοντας εκ νέου κατά της Κυβέρνησης.

«Δεν έχει καμία σχέση το Δημοκρατικό Κόμμα με το ρουσφέτι, επειδή δεν είναι Κυβέρνηση. Αυτοί που είναι στην Κυβέρνηση επιδίδονται σε ρουσφέτια κι όχι μόνο. Σε διάβρωση των θεσμών».

 

Δειτε Επισης

BINTEO: Υπό τον έλεγχο του Ισραήλ το συνοριακό πέρασμα στη Ράφα-Στον αέρα η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους πυροβολισμούς στο Ζακάκι
Συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Λευκωσίας-Εντοπίστηκε πιστόλι
Σε ειδικούς εκλογικούς θαλάμους θα ψηφίσουν τα άτομα σε τροχοκάθισμα στις διπλές εκλογές
Διεθνής αγωνία για τη Ράφα καθώς εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί
Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στην Έγκωμη
Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Ράφα, ενώ η πίεση για κατάπαυση του πυρός εντείνεται
Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια και τον εμπρησμό περιπολικού στον Ύψωνα
Στην Κύπρο μέχρι τις 14 Μαΐου η Ολγκίν για σειρά επαφών
Με όνομα βαρύ σαν ιστορία-Τα παιδιά των πρώην Προέδρων της Δημοκρατίας που μπήκαν στην πολιτική