Το SupportCY απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής στους ασθενείς των θαλάμων Covid-19

Το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου ανακοίνωσε ότι ενεργοποίησε ξανά τον μηχανισμό του για άμεση κάλυψη αναγκών των ασθενών, που νοσηλεύονται στους θαλάμους αντιμετώπισης του Covid-19.

Σε ανακοίνωση το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου αναφέρει ότι διανύοντας άλλη μία κρίσιμη και δύσκολη φάση της πανδημίας στην Κύπρο με την αύξηση του αριθμού των ασθενών με Covid-19, που εισάγονται στα νοσηλευτήρια του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), επαναλαμβάνει τη δράση προσφοράς του, με στόχο την κάλυψη των βασικών αναγκών τους.

Αναφέρει ότι στα πακέτα έχουν συνεισφέρει με προϊόντα και οικονομική ή άλλη υποστήριξη οι Τράπεζα Κύπρου, Οργανισμός REACTION, C.A. Papaellinas Group, Smart Discount Shops, εφημερίδα Πολίτης και Athienites Department Store.

Το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου αναφέρει ότι με την προσφορά των πακέτων, έχουν παραδοθεί στο Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Μακάρειο Νοσοκομείο, 1.000 φιάλες νερού, μια προσφορά του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης Λτδ και της Τράπεζας Κύπρου.

Προσθέτει ότι τους προηγούμενους μήνες προσφέρθηκαν άλλες 2.100 φιάλες νερού, στα Νοσοκομεία Λευκωσίας, Λεμεσού, Αναφοράς και Παίδων.

Αναφέρει επίσης ότι η μεταφορά και η παράδοση στα Νοσοκομεία έγινε από το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ). 

Τέλος, το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου αναφέρει ότι απαριθμεί 122 μέλη και συνεχίζει να μεγαλώνει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απαντά για τη διαμαρτυρία στο Στρόβολο το Τμήμα Πολεοδομίας-«Η είσοδος έχει ακυρωθεί βάσει σχεδιασμού»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Αγίας Θεοδώρας και Αγίας Θεοδοσίας στο Στρόβολο
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά