Ξεχύθηκαν στις παραλίες οι πολίτες-Πασχαλινές βουτιές με αποστάσεις (pics&vid)

Στις παραλίες ξεχύθηκαν για... Πασχαλινές βουτιές τόσο Κύπριοι όσο και τουρίστες, εκμεταλλευόμενοι τον καλοκαιρινό καιρό των τελευταίων ημερών. 

Γεμάτες από ζωή και κόσμο είναι οι παραλίες της Κύπρου μετά το Χριστός Ανέστη, με τους πολίτες να εκμεταλλεύονται τα δύο μηνύματα που επιτρέπεται να αποστείλουν σήμερα για να δροσιστούν στις παραλίες της χώρας. Την τιμητική τους φαίνεται να έχουν οι παραλίες Μακένζι και Φοινικούδες στην Λάρνακα, που είναι και πιο κοντά στην Λευκωσία, οι οποίες γέμισαν με κόσμο. 

H ίδια εικόνα επικρατεί και στον Πρωταρά όπου αρκετοί επέλεξαν να περάσουν λίγες ώρες διπλά στη θάλασσα με τους πλείστους εξ αυτών να είναι τουρίστες. 

 

 

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, πολλοί είναι αυτοί που επέλεξαν να κάνουν βόλτα στην θάλασσα τηρώντας τις αποστάσεις σεβόμενοι τα πρωτόκολλα που βρίσκονται σε ισχύ. Την κατάσταση επιβλέπουν και ελέγχουν και οι ναυαγοσώστες στις διάφορες περιοχές, που εργάζονται ακούραστα αυτές τις γιορτινές ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εκ νέου αναβολή στην υπόθεση πολιτογραφήσεων που εμπλέκονται ο Δημητριάδης και άλλα πρόσωπα
Αύξηση στη τιμή του φρέσκου κρέατος, των βρεφικών τροφών και του καφέ-Πού καταγραφήκαν μειώσεις
Έκκληση για προστασία των δασών από τις πυρκαγιές απευθύνει το Τμήμα Δασών
Σε εξέλιξη η διαδικασία πρόσληψης 300 μόνιμων ειδικών αστυφυλάκων
Σε νέα δειγματοληψία από Lady’s Mile προχώρησαν οι Βάσεις-Προτρέπουν το κοινό να αποφεύγει να κολυμπά
Συγκλονισμένος ο διασώστης που βρήκε το μωρό στα σκουπίδια-«Η σακούλα μύριζε έντονα χλωρίνη»
Κινητό και 500 ευρώ κλάπηκαν από τα ντουλάπια στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας-Υποπτεύονται συγκεκριμένο πρόσωπο οι νοσηλευτές
Σάββατο πρωί βλέπει τον Πρόεδρο η Ολγκίν, τη Δευτέρα η συνάντηση με Τατάρ
Προχωρούν από τ/κ πλευρά τα έργα για οδόφραγμα στη Λουρουτζίνα-Ζητά πίεση στον Χριστοδουλίδη ο Τατάρ
Αναβολή στη δίκη των γονιών που φέρονται να κακοποιούσαν τα πέντε παιδιά τους-Απαντούν τον Ιούνιο στις κατηγορίες