Δημιουργούνται δύο νέα Εμβολιαστικά Κέντρα για επιτάχυνση της διαδικασίας

Ως αρωγός στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19 αναλάβαμε  εξ’ ολοκλήρου, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τη φροντίδα και περίθαλψη των ασθενών COVID-19 που χρειάστηκαν νοσηλεία.

Θέτοντας ως στόχο να συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, από την πρώτη στιγμή συνεργαστήκαμε με το Υπουργείο Υγείας για παροχή έμπρακτης στήριξης  στην εφαρμογή του Προγράμματος Εμβολιασμού, διαθέτοντας τις εγκαταστάσεις μας καθώς επίσης και προσωπικό του Οργανισμού μας για τη στελέχωσή των ομάδων εμβολιασμού.

Συνολικά μέχρι σήμερα 7 εμβολιαστικά κέντρα στις εγκαταστάσεις του ΟΚΥπΥ, εξυπηρετούν καθημερινά τους συμπολίτες μας, ενώ ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων του οργανισμού μας στελεχώνουν όλες τις εγκαταστάσεις όπου διεξάγονται οι εμβολιασμοί.

Στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας για επιτάχυνση Εμβολιασμού του πληθυσμού, ανακοινώνουμε την παράδοση δύο νέων εγκαταστάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

«Ως ο μεγαλύτερος πάροχος Υγείας στην Κύπρο, θεωρούμε πως είναι καθήκον μας να συμβάλουμε όχι μόνο μέσα από την ποιοτική νοσηλεία πολιτών που βρέθηκαν θετικοί στη νόσο, αλλά και προληπτικά συνδράμοντας στην εθνική προσπάθεια για επιτάχυνση των  εμβολιασμών», σχολίασε ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, Χρίστης Λοϊζίδης.  «Προς αυτή την κατεύθυνση», είπε, «προχωρούμε με την παράδοση των δύο νέων εμβολιαστικών κέντρων και στελέχωσή τους με το απαραίτητο προσωπικό».

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Είναι καιρός να επανενωθεί το τελευταίο διαιρεμένο κράτος μέλος της ΕΕ
Ο δράστης της επίθεσης κατά του Τραμπ γκούγκλαρε λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Κένεντι
Επιτυχής Εκδήλωση και Βραβεύσεις στην Πλατεία Ζουχούρι από την ΑΧΕΠΑ
BINTEO: Χαμός στη Βουλή της Τουρκίας-Έπεσε ξύλο μεταξύ βουλευτών του Ερντογάν και του κουρδικού κόμματος
Πέθανε η 38χρονη έγκυος στην Πάτρα που υπέστη τρεις ανακοπές-Νωρίτερα είχε χάσει και το βρέφος της
Μεροληπτική μεταχείριση για ασθενοφόρα καταγγέλλει το Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού
Απαντά σε Ερντογάν η Αθήνα για το Κυπριακό-«Η δημιουργία δύο κρατών δεν αποτελεί λύση»
Γ. Παπαναστασίου: Ορόσημο το έργο €50 εκ. από ΑΗΚ και Cyta για έξυπνους μετρητές
Εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου το προσεχές διάστημα
Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες Γκουτέρες για επανένωση, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές