Πλοιάριο με περίπου εκατό μετανάστες ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο

Συνεχίζονται οι ροές μεταναστών στην Κύπρο, αφού άλλο ένα πλοιάριο με μετανάστες εντοπίστηκε 14 ναυτικά μίλια, ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το σκάφος εντοπίστηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι και σε αυτό, φαίνεται να επιβαίνουν περίπου 100 μετανάστες.

Στο σημείο μετέβη σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας και το πλοιάριο ανακόπηκε για έλεγχο 5 ναυτικά μίλια από το Κάβο Γκρέκο.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες της Αστυνομίας έκαναν λόγο για 100 άτομα, άνδρες, γυναίκες και παιδιά ωστόσο ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία
Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Επανήλθε ο Τριανταφυλλίδης για προαγωγή Κατσουνωτού με καρφιά σε ΔΗΣΥ-«Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία»
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές