Μαίνεται ο σάλος για τις αποκαλύψεις Τούρκου μαφιόζου-Διαψεύδει Σαγλάρ ο Ναδίρ

Ο Ασίλ Ναδίρ διέψευσε τις πληροφορίες για πώληση της «Κίπρις» σε Τούρκο επιχειρηματία, σε συνομιλία με τον αρθρογράφο της εφημερίδας του ομίλου του, Χασάν Χάστουρερ.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο αρθρογράφος αναφέρει στο σημερινό του άρθρο ότι είχε χθες τηλεφωνική συνομιλία μισής ώρας περίπου με τον Ναδίρ, ο οποίος αναφερόμενος στις εν λόγω πληροφορίες δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, είναι ψέμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τούρκος μαφιόζος εμπλέκει το ψευδοκράτος σε ξέπλυμα-Η φυγάδευση και η δολοφονία Ανταλί

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Φικρί Σαγλάρ, ο οποίος διετέλεσε μέλος της Επιτροπής της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για το σκάνδαλο Σουσουρλούκ και στον ισχυρισμό του ότι η συμμορία Σουσουρλούκ πήρε 17,5 εκατομμύρια δολάρια για να φέρει τον Ναδίρ από τη Βρετανία στην Κύπρο, ο αρθρογράφος γράφει ότι ο Ασίλ Ναδίρ έφυγε από τη Βρετανία τον Μάιο του 1993, επειδή δεν εμπιστευόταν τη δικαιοσύνη και πίστευε ότι θα ετίθετο σε κίνδυνο η ζωή του.

«Εγκατέλειψε την Βρετανία με ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, με ένα σχέδιο οι πιθανότητες αποτυχίας του οποίου θα μπορούσε να λεχθεί ότι ήταν μηδέν. Μόνο ο δεύτερος γιος του, Σερχάν Ναδίρ γνώριζε ότι θα έφευγε. Κανένα ίδρυμα ή άτομο από την Τουρκία δεν υπήρχε μέσα στο σχέδιο», πρόσθεσε ο Χασάν Χάστουρερ.

 

Δειτε Επισης

Καταζητείται 49χρονος για αδικήματα εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις (pic)
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»
Εντεκάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία αγόρασε δύο πλωτά γεωτρύπανα-Το ένα θα σταλεί στη Λιβύη
Συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα στη Λάρνακα που διέμεναν παράνομα στη Κύπρο
Επιτέθηκαν σε 24χρονο σε στάση λεωφορείου στη Λάρνακα και του έκλεψαν το σακίδιο του και 50 ευρώ
Ξεγέλασαν 53χρονο για δήθεν πρόστιμο και του απέσπασαν 18,5 χιλιάδες ευρώ
Ισχυρισμοί Τατάρ για μη ανακοίνωση διάνοιξης σημείων διέλευσης-«Το ζήτημα θα είχε επιλυθεί εάν δεν επέμεινε ο Χριστοδουλίδης»
Μέχρι τέλος Ιουλίου πρόθεση συμμετοχής της Κύπρου στο SAFE-Στην Κύπρο εκπρόσωποι της Αμυντικής Βιομηχανίας
Έτοιμος για συμφωνία o Χριστοδουλίδης για τα σημεία διέλευσης-Παρουσίασαν χάρτες τα Ηνωμένα Έθνη