Τριμερής συνάντηση υπουργών Άμυνας Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου την Τετάρτη

Τριμερής συνάντηση των Υπουργών Άμυνας Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη στην Κύπρο. 

Οι Υπουργοί Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης,  Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και Στρατηγός Mohamed Zaki αναμένεται να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή καθώς και τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας.

Την Πέμπτη 20 Μαΐου οι Υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Αιγύπτου θα έχουν ξεχωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης των Υπουργών στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθούν και διμερείς συναντήσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών των τριών χωρών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Επικεντρωνόμαστε σε διεθνοποίηση και εξωστρέφεια της βιομηχανίας
Πιο ορατό ψευδοκράτος θέλει ο Τατάρ, ομοσπονδία με πολιτική ισότητα ο Ερχιουμάν
Το Κυπριακό ενόψει διευρυμένης συζήτησαν Γεραπετρίτης και Γκουτέρες
Συναντήθηκε με τον Σίσι η Αννίτα Δημητρίου-«Η Αίγυπτος είναι στρατηγικός σύμμαχος της Κύπρου»
Επιμένουν στο αφήγημα περί «γειτονικών κρατών» στα κατεχόμενα
Συναντήσεις Κόμπου στις Βρυξέλλες με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και τον ΥΠΕΞ του Ισραήλ
Γυρίζουν ταινία προπαγάνδας «η Αϊσέ πήγε διακοπές» στα κατεχόμενα για τον «τον επικό αγώνα του τ/κ λαού»
Υποχρεωμένοι να υποβάλλουν εξαμηνιαίες αναφορές οι λομπίστες-Οι συστάσεις της Αρχής Κατά της Διαφθοράς
Για φήμες για επανέναρξη συνομιλιών στο Κυπριακό κάνει λόγο ο Ναμίκ Ταν, ενοχλεί το «περιβάλλον αδιεξόδου»
Β. Πάλμας: Η αμυντική βιομηχανία σε θέση να παράγει προϊόντα για ενίσχυση άμυνας