ΒΙΝΤΕΟ: Γλέντι στα social media με τον Μάκη του Νικόλα-Άλλαξε κόμμα και... εξαφανίστηκε

Ήταν ψηφοφόρος του ΔΗΣΥ, έγινε ψηφοφόρος του ΔΗΚΟ και μετά… εξαφανίστηκε… Ο λόγος για τον Μάκη, πρωταγωνιστή σε ένα διαφημιστικό σποτάκι του ΔΗΚΟ, το οποίο άντεξε μόνο λίγες ώρες «στον αέρα» του διαδικτύου.

Με το  άστοχο διαφημιστικό σποτάκι διάρκειας πέραν των δύο λεπτών, το οποίο παραπέμπει σε εποχές αλλοτινών δεκαετιών, επέλεξε το ΔΗΚΟ να εντείνει την προεκλογική του επικοινωνιακή προσπάθεια και να επιτεθεί κατά της Κυβέρνησης, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

Πρωταγωνιστής στο βίντεο, το οποίο σημειώνεται πως κοινοποιήθηκε από τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o κ. Μάκης, ο οποίος απεγνωσμένα προσπαθεί τα τελευταία δύο χρόνια, επανειλημμένα να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας χωρίς αποτέλεσμα.

Η τηλεφωνήτρια του Προεδρικού απαντά στον κ. Μάκη και στις διαρκείς του κλήσεις, λέγοντάς πως ο Πρόεδρος είναι αδύνατο να του μιλήσει, κάθε φορά για διαφορετικό λόγο, και συγκεκριμένα για λόγους οι οποίοι-όπως προφανώς πιστεύει και εννοεί το ΔΗΚΟ- σχετικούς με αστοχίες της Κυβέρνησης(σ.σ. Συνεργατισμός, πολιτογραφήσεις, βίντεο Αλ Τζαζίρα κτλ).

Τελικά, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές,  η τηλεφωνήτρια του Προεδρικού ετοιμάζεται να συνδέσει τον κ. Μάκη με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ωστόσο ο πρώτος της απαντά πως δεν ενδιαφέρεται πλέον και ότι αποφάσισε να ψηφίσει ΔΗΚΟ.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του, το βίντεο κατέβηκε από το Youtube, ωστόσο πρόλαβε να προκαλέσει το ενδιαφέρον των social media, με τους χρήστες να το σχολιάζουν.

  

 

 

Δειτε Επισης

Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές
ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες αποκάλυψης από την καταστροφική πυρκαγιά στην Τουρκία-Στάχτη έγιναν ολόκληρες περιοχές
Πρόταση νόμου για δημιουργία νέου ενιαίου επαγγελματικού συνταξιοδοτικού σχεδίου για αξιωματούχους
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στα Λατσιά ο 16χρονος Κύπρος (pic)
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στα Κούκλια-Επιστρατεύτηκαν δύο πτητικά μέσα
Το Ισραήλ εντείνει βομβαρδισμούς στη Γάζα εν μέσω νέας προσπάθειας για εκεχειρία
Στελεχωμένοι οι 11 από 19 ναυαγοσωστικούς πύργους της Λάρνακας-Ποια τα κριτήρια πρόσληψης
«Δεν αντιτίθεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση»-Απαντά στον υπουργό Υγείας η ΠΑΣΥΚΙ