Τέλος και επίσημα από την Άρσεναλ ο Νταβίντ Λουίς

Aπό τα πλέον αρμόδια χείλη επιβεβαιώθηκε πως ο Νταβίντ Λουίς θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν. Ο Μίκελ Αρτέτα ανακοίνωσε πως ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι.

«Συζητήσαμε εγώ και ο Νταβίντ σε πολλές περιπτώσεις και το αποφασίσαμε. Είχαμε πολλές επαφές. Ήταν ήδη μια μεγάλη απόφαση να παραμείνει πέρσι, εν μέσω πανδημίας και με περικοπή στο συμβόλαιό του. Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και όλοι προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε. Κρίναμε πως ήταν το καλύτερο για όλες τις πλευρές», ανέφερε ο προπονητής των «κανονιέρηδων».

«Είναι ένας παίκτης που κέρδισε τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί του για 18 μήνες, τον ευχαριστώ και του εύχομαι το καλύτερο για το μέλλον», πρόσθεσε ο Αρτέτα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ