Ποινή φυλάκισης σε 36χρονο που προκάλεσε τροχαίο-Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 45 ημερών, στέρηση άδειας οδηγού για έξι μήνες και 4 βαθμούς ποινής, σε άνδρα ηλικίας 36 ετών, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση και οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών, τον Μάιο του 2020.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, υπεύθυνος του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας, το τροχαίο «σημειώθηκε το βράδυ της 13ης Μαΐου 2020, στην οδό 1ης Απριλίου, στη Λάρνακα, όταν ο 36χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να συρθεί στο έδαφος και στη συνέχεια να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 24χρονη».

Πρόσθεσε ότι «από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο 36χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε άλκοτεστ και νάρκοτεστ, με θετικές ενδείξεις. Ακολούθως, υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης με χαμηλότερη ένδειξη 57μg%, αντί 9μg% που είναι το όριο για τους μοτοσικλετιστές».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή σήμερα το Δικαστήριο επέβαλε στον 36χρονο 4 βαθμούς ποινής στην κατηγορία που αφορούσε οδήγηση χωρίς την προσήκουσα επιμέλεια και προσοχή. Στην κατηγορία της οδήγησης χωρίς ασφάλεια και χωρίς κυκλοφορία δεν του επιβλήθηκε ποινή, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 ημερών στην κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης».

Δειτε Επισης

Σύγκρουση φορτηγού με όχημα στη Λευκωσία-Έκλεισε ο δρόμος
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα 33χρονος και του πέρασαν χειροπέδες-Διαμένει παράνομα στην Κύπρο
Ξέφυγε η κατάσταση, νέα επίθεση σε ντελιβερά-Κουκουλοφόροι έστησαν καρτέρι σε 34χρονο και τον έκλεψαν
Στην αρένα της Βουλής το δεύτερο ημίχρονο για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών-Το στοίχημα ΥΠΑΝ
Διπλασιάστηκαν οι σοβαρές υποθέσεις με την εμπλοκή ανήλικων, ανοδική πορεία και στα εγκλήματα με ενήλικες
Αποχώρησε με το σφύριγμα του ντέρμπι το στατικό περίπολο στο fan club της Ομόνοιας-Χαμένα τα νομοσχέδια για την οπαδική βία
Δύσκολη η αποστολή των απεσταλμένων-Η νέα δυναμική απέναντι στην αυξανόμενη αδιαλλαξία Τατάρ
Πλώρη για Προεδρικές μέσω Βουλευτικών βάζει ο Οδυσσέας-«Εξωσυστημική» προσπάθεια για επικράτηση στο σύστημα
Βλέπει μία πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ο Πούτιν μόλις επιτευχθούν οι συμφωνίες
Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»