Στις 2 Οκτωβρίου 2021 το 2ο Cyprus Forum

Επιδιώκοντας να συνενώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά την κοινωνία των πολιτών, τους θεσμούς, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τον επιχειρηματικό κόσμο, το Cyprus Forum θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 2 Οκτωβρίου 2021, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που συνδέονται άρρηκτα με το σύνολο της κοινωνίας.

Συγκεντρώνοντας πολιτικούς ηγέτες από Κύπρο και εξωτερικό, εξέχουσες προσωπικότητες από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τον χώρο των ΜΜΕ, του επιχειρείν, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών, οι συμμετέχοντες στο 2ο Cyprus Forum θα συζητήσουν, θα ανταλλάξουν ιδέες και θα καθορίσουν νέες και δημιουργικές λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον δημόσιο βίο.

Σκοπός του Cyprus Forum είναι να καταστεί μοχλός πίεσης και καταλύτης για βελτίωση της ποιότητας του τρόπου λήψης αποφάσεων (policymaking) μέσω του διαλόγου και των θεμάτων που θα αναδειχθούν μέσα από αυτό. Το Cyprus Forum θέλει να βελτιώσει και να προωθήσει βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πολιτικές στην Κύπρο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές και τη θεματολογία του φόρουμ θα ανακοινωθούν σύντομα.

Oργανωτές: Oxygono

Συνεργάτες: Delphi Economic Forum

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τo Cyprus Forum στο τηλ. 22 678670, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@cyprusforum.cy ή την ιστοσελίδα: www.cyprusforum.cy.

Δειτε Επισης

Αναδείχθηκε η ηγεσία της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας ΗΒ-Δέσμευση για στήριξη προσπαθειών στο Κυπριακό
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος
Επανέρχονται οι Οικολόγοι για το Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Οι ευθύνες είναι του Υπ. Υγείας και του ΟΚΥπΥ που αδιαφορούν»
Σκέψεις Καρογιάν για να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές-«Δεν φυγομαχώ, ούτε εγκαταλείπω μετερίζια»
Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου και ληστεία
Σοκαριστικό βίντεο από την πρόσκρουση ιστιοφόρου στη γέφυρα του Μπρούκλιν-Ναύτες κρέμονταν από τα κατάρτια
Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στην Κύπρο για αξιολόγηση του «ΘΑλΕΙΑ2021-2027»
Βίντεο από την επιδρομή κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας-«Απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες»
Ζητά έκτιση ποινής στις Βάσεις ο Κότας για το φόνο Κωνσταντίνιδη-Δεν θέλει να πάει Κεντρικές, την Τρίτη η απόφαση
Ξεκινά διαδικασίες επίσημης ίδρυσης κόμματος ο Οδυσσέας-Πρώτος σταθμός οι βουλευτικές, δεύτερος οι Προεδρικές