Γ. Λυσανδρίδης: Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα

Μέρα με τη διασφαλίζουμε όλο και περισσότερο την υγεία μας και με το εμβολιαστικό πρόγραμμα να προχωρά παίρνουμε τη ζωή μας πίσω, αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο Γιώργος Λυσανδρίδης.  

Αναφερόμενος στις χαλαρώσεις μέτρων που ανακοινώθηκαν, ο κ. Λυσανδρίδης σημειώνει πως «το Υπουργικό Συμβούλιο προχώρησε σε νέες ρυθμίσεις όσο αφορά τα υγειονομικά μέτρα που είναι σε ισχύ και οι οποίες θα λειτουργήσουν προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομικής δραστηριότητας, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την καθημερινότητά μας».

«Αυτό», συνέχισε, «είναι το θετικό αποτέλεσμα της υπεύθυνης διαχείρισης της πανδημίας εκ μέρους της πολιτείας αλλά και κυρίως της υπεύθυνης συμπεριφοράς που έχει επιδείξει η κοινωνία μας σε όλο αυτό το διάστημα μέχρι και σήμερα».

«Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μέρα με τη διασφαλίζουμε όλο και περισσότερο την υγεία μας και με το εμβολιαστικό πρόγραμμα να προχωρά παίρνουμε τη ζωή μας πίσω. Οι καλύτερες μέρες έρχονται», κατέληξε ο Γιώργος Λυσανδρίδης.

 

Δειτε Επισης

Πρόταση νόμου για δημιουργία νέου ενιαίου επαγγελματικού συνταξιοδοτικού σχεδίου για αξιωματούχους
Ν. Χριστοδουλίδης: Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για πολυήμερη, ευπρόσδεκτος στο Συμβούλιο στην Κύπρο ο Ερντογάν
Χαρτοπόλεμος ΔΗΣΥ και Οδυσσέα για τη Λάρνακα-«Βαφτίζει δημόσιο συμφέρον τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες»
Νωρίτερα από ότι σχεδιαζόταν η πενταμερής-«Είμαστε κοντά σε κατάληξη στις τελικές ημερομηνίες»
Πρόεδρος: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής με Ινδία και χώρες Μ. Ανατολής, θα προσκληθεί και ο Ερντογάν
Επαφές αντιπροσωπείας Γερουσίας Ρουμανίας στη Λευκωσία-Συνάντηση και με τον Στιούαρτ
ΕΟΑ δύο ταχυτήτων, υπερβολικός αριθμός αντιδημάρχων-Μελετά σενάρια και ψάχνει λύσεις το ΥΠΕΣ
Φουλάρει για παραγωγή πολιτικής, μιλά με ενδιαφερόμενους για τις Βουλευτικές το Volt
Financial Times: Η Κύπρος και άλλα μεσογειακά κράτη της ΕΕ αντιδρούν στη συμφωνία Γαλλίας-ΗΒ για το μεταναστευτικό
Δουλεύουν για τα ψηφοδέλτια οι Οικολόγοι-Έστησαν ομάδες εργασίας, συναντήσεις με άτομα και σύνολα