Ενισχύθηκαν σημαντικά τα σημεία δειγματοληψίας-Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση

Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στα σημεία δειγματοληψία για τεστ ταχείας ανίχνευσης αφού, μετά την προσθήκη νέων κέντρων και τη διεύρυνση των  ωραρίων, δεν παρατηρούνται ουρές και μεγάλη αναμονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα σημεία για rapid test για την Πέμπτη

Πλέον σε ολόκληρη την Κύπρο υπάρχουν 70 σημεία δειγματοληψίας για rapid test, τα οποία εργάζονται με διευρυμένο ωράριο ενώ ενισχύθηκαν και με επιπρόσθετο προσωπικό. Οι ενέργειες του Υπουργείου Υγείας, αποσκοπούν στην αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας για τους πολίτες, μετά την πρωτοφανή ζήτηση των τριών προηγούμενων ημερών όπου διενεργήθηκαν πάνω από 200 χιλιάδες τεστ.  

Τα σημεία δειγματοληψίας, στα οποία τοποθετήθηκαν στέγαστρα θα συνεχίσουν να είναι αυξημένα και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο πληθυσμός.

Δειτε Επισης

Ετοιμάζεται εγχειρίδιο καλής πρακτικής για ΜΜΕ με λεξιλόγιο για χρόνιες παθήσεις
Σε εφαρμογή η διαλειτουργικότητα του «Ψηφιακού Πολίτη» και του «Gov.gr Wallet»
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Παρουσιάστηκε η πρόταση νόμου για φορολόγηση υπερκερδών από ΑΠΕ-«Θα συνεχίσουν οι υψηλές τιμές στο ρεύμα»
Αναδείχθηκε η ηγεσία της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας ΗΒ-Δέσμευση για στήριξη προσπαθειών στο Κυπριακό
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος
Επανέρχονται οι Οικολόγοι για το Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Οι ευθύνες είναι του Υπ. Υγείας και του ΟΚΥπΥ που αδιαφορούν»