Το κλειστό κύκλωμα δίνει κατεύθυνση στις Αρχές για την ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, δίνει κατεύθυνση στις Αρχές, για την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε σε περίπτερο, στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγνωστος μπούκαρε σε περίπτερο-Άρπαξε τις εισπράξεις και εξαφανίστηκε

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα, περί τις 5:15, όταν άγνωστος άνδρας εισήλθε στο περίπτερο και προτάσσοντας μαχαίρι, μίλησε στην αγγλική γλώσσα και ζήτησε από την υπάλληλο να του παραδώσει τα χρήματα του ταμείου. Αφού πήρε τις εισπράξεις, διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και άρχισαν εξετάσεις για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, οι κινήσεις του οποίοι καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου.

Περιγράφεται ύψους 1,65 με 1,75, λεπτής σωματικής διάπλασης και την ώρα της ληστεία φορούσε μαύρα ρούχα, μαύρα γάντια, μαύρα γυαλιά και μαύρη μάσκα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ το ποσό που απέσπασε δεν έχει γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άνοιξαν πυρ κατά οχήματος 64χρονης στη Λεμεσό-Ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της
Χείμαρρος ο Νεκτάριος με αναφορές για ψέματα και εκβιασμούς-«Το πιο βρώμικο πρόσωπο της επιλεκτικής δικαιοσύνης»
Δικαστική απόφαση εναντίον Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης για καταχρηστικές ρήτρες
Καταγγελίες χωρίς στοιχεία... Στην αντεπίθεση ο ΠΔΣ για τα περί παραβίασης κυρώσεων από δικηγορικά γραφεία
Αναβλήθηκε η δίκη της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Μη παραδοχή απάντησαν σε όλες τις κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες