Απέδρασε συλληφθείς που κρατείτο στο Eden-Τους ξέφυγε από τη θυρίδα που δίνουν το φαγητό

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία, για εντοπισμό προσώπου που είναι θετικός στον κορωνοϊό και ο οποίος τους ξέφυγε από το ξενοδοχείο Eden, όπου βρισκόταν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες ασφαλείας δείχνουν ότι ο αλλοδαπός απέδρασε το βράδυ της Τετάρτη, ωστόσο η απουσία του έγινε αντιληπτή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό του εν λόγω κρατούμενου, ο οποίος συνελήφθη προ ημερών από την Αστυνομία ως ύποπτος για διαρρήξεις και ακολούθως μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο, αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται ότι ο αλλοδαπός απέδρασε από την θυρίδα της πόρτας που δίνουν το φαγητό στους κρατούμενους, οι οποίοι σημειώνεται πως βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ φαίνεται η θυρίδα να μην ήταν κλειδωμένη. 

Μέχρι στιγμής, παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, ο ύποπτος δεν εντοπίστηκε, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 39χρονος Κωνσταντίνος Αθανασίου
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λάρνακα, παραμένει υπό κράτηση ο τρίτος
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος