Εξυπηρετούσαν πελάτες σε εσωτερικό χώρο-Πρόστιμο σε τέσσερα μπαρ

Η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην καταγγελία των διαχειριστών τεσσάρων μπαρ στην Πάφο, που δεν τηρούσαν τα μέτρα που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας για την επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής.

Σύμφωνα με  ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι ιδιοκτήτες των τριών από αυτά, που εξυπηρετούσαν πελάτες στο εσωτερικό τους ή που επέτρεψαν σε πελάτες να είναι ιστάμενοι ή που δεν είχαν τις απαραίτητες σημάνσεις, θα καταβάλουν πρόστιμο 500 ευρώ έκαστος.

Επίσης, για το  τέταρτο μπαράκι θα σχηματισθεί φάκελος και η υπόθεση θα παρουσιασθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αφού επιπρόσθετα ο διαχειριστής δεν κατείχε άδειες ποτού και μετάδοσης μουσικής.

Κατά το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία εξέδωσε επίσης 17 πρόστιμα κατά πολιτών που είτε κυκλοφορούσαν χωρίς να έχουν εξασφαλίσει άδεια είτε είχαν παραβιάσει το ωράριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καταδίωξη σκάφους με πυροβολισμούς ανοικτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη ένα πρόσωπο
Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»
Συνέχεια με δύο νέους μάρτυρες στη δίκη Αϊκούτ-Τα δύο οχήματα και η καφέ βαλίτσα με τεκμήρια
Στις 25,000 οι αναχωρήσεις μεταναστών από το 2023-Ελέχθηκαν 40,000 αιτήσεις ασύλου, οι πλείστες απορρίφθηκαν
«Όχι» Δικαστηρίου στο αίτημα για εκ νέου κλήτευση μάρτυρα στην υπόθεση Γιαννάκη
Πέντε εντάλματα σύλληψης για τα έγγραφα στην οικία δεσμοφύλακα
Η ανατρεπτική απόφαση του Εφετείου που διέταξε την αποφυλάκιση του δεσμοφύλακα-Ακύρωσε το πρωτόδικο Δικαστήριο
Ελεύθεροι οι δύο που συνελήφθησαν για την επίθεση στο οίκημα της Ομόνοιας-Απορρίφθηκε το αίτημα της Αστυνομίας
Μαθητές κουκουλοφόροι πίσω από τη φωτιά στο σχολείο στη Λεμεσό-Έκαψαν ελαστικά και έριχναν κροτίδες
Για οικονομικές διαφορές και διαφωνία για γυναίκα τα μαχαιρώματα στο Παραλίμνι-Υπό τετραήμερη κράτηση ο 65χρονος