Παππούς στην Ελλάδα φέρεται να βίαζε για επτά χρόνια την εγγονή του

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζούσε για επτά χρόνια μια 17χρονη -σήμερα- κοπέλα η οποία φέρεται να βιαζόταν από τον ίδιο τον παππού της.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA το κορίτσι αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωσε από τα 10-17 της στην μητέρα της. Εκείνη απευθύνθηκε στο τμήμα Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ και κατήγγειλε τον ηλικιωμένο πατέρα της.

Αφορμή για να αποκαλύψει η ανήλικη το μαρτύριό της φαίνεται ότι στάθηκε ένα ειρωνικό σχόλιο του παππού της όταν αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Οι καταθέσεις του κοριτσιού και της μητέρας, αλλά και του θείου της, είναι κόλαφος.

Ο 83χρονος έχει συλληφθεί και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή. Το περιστατικό, σύμφωνα με το MEGA, έγινε σε περιοχή των βορείων προαστείων.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Δειτε Επισης

«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Η ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων για τα... 20 εκατοστά στη Γέφυρα της Καλαβασού
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»
Προκαταρκτική έρευνα για τους θανάτους της οικογένειας στο Ελληνικό-Τι αναφέρουν τα πιστοποιητικά θανάτου
Στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος της γέφυρας Καλαβασού-Η ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων
Κοινό ανακοινωθέν για την επιστροφή μεταναστών-«Σε συνεννόηση με τη Συρία στο πλαίσιο Συμφωνίας»