Πτώμα άνδρα στον ποταμό Λιοπετρίου-Σε κινητοποίηση οι Αρχές

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία, μετά από πληροφορία για εντοπισμό πτώματος στον ποταμό του Λιοπετρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κλήση λήφθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί και έκανε λόγο για πτώμα, που επέπλεε στην θαλάσσια περιοχή του ποταμού του Λιοπετρίου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για εξετάσεις και διαφάνηκε πως πρόκειται για τον 65χρονο Ανδρέα Χαραλάμπους από το Λιοπέτρι, ο οποίος ασχολείτο ερασιτεχνικά με το ψάρεμα. 

Επί τόπου έσπευσε και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου το οποίο μετέφερε τον άτυχο 65χρονο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Εκ πρώτης όψεως η Αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ενώ ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. 

  

  

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Και δεύτερο απανθρακωμένο πτώμα στο όχημα από την φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό
ΒΙΝΤΕΟ: Εξοργισμένοι πολίτες, τα βάζουν με πυροσβέστες-«Κρούζουν τα σπίθκια, γιατί εν κάμετε κάτι; Αφήκαν το χωρκό τζαι έκρουσε»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά της Πάφου-Κατέκαυσε 1,5 τετραγωνικό χιλιομετρό
Περίπου 70 πληγέντες από πυρκαγιές σε προσωρινούς χώρους-To πρωί η επανεκτίμηση της κατάστασης
Όλεθρος από την πυρκαγιά στη Λεμεσό, ένας νεκρός από τις αδηφάγες φλόγες-Επιχείρηση διαφυγής για 36 πρόσωπα από τη Λόφου
«Δεν υπάρχει δρόμος να φύγουμε, είναι κόλαση… Υπάρχουν άτομα ακόμα στα σπίτια τους»
Ορατή από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας η ανεξέλεγκτη φωτιά στη Λεμεσό (pics)
Εκκενώθηκε μαθητική κατασκήνωση στη Λόφου-Μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία τα παιδιά
Δραματικές εικόνες από την καταστροφική πυρκαγιά-Σαρώνει τα πάντα ο πύρινος όλεθρος
Κραυγή απόγνωσης από τον κοινοτάρχη Αγίου Θεράποντος-«Έξω από το Σούνι-Ζανατζιά η τεράστια πυρκαγιά»