Χειροπέδες σε 26χρονο για απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Παραδέχθηκε εμπλοκή

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθεί αύριο 26χρονος, ο οποίος φέρεται ως το πρόσωπο που πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά 19χρονο, στις 28 Αυγούστου 2020, στην οδό Ανεξαρτησίας.

Ο 26χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο στα κατεχόμενα και σήμερα παραδόθηκε στις Αρχές της Δημοκρατίας, μέσω της αρμόδιας Δικοινοτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανακρινόμενος στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή του στη υπόθεση, προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.  

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε μετά από άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στην οδό Ανεξαρτησίας, με φόντο επαγγελματικές διαφορές. Ο 26χρονος φέρεται ως το πρόσωπο που πυροβόλησε 19χρονο, τραυματίζοντας τον ελαφρά, ενώ ακολούθησε καταδίωξη του δράστη, ο οποίος πυροβολούσε αδιάκριτα στον αέρα προς εκφοβισμό.

Για την υπόθεση είχε, τότε, συλληφθεί ο αδελφός του 26χρονου, ενώ ο ίδιος είχε καταφέρει να διαφύγει στα κατεχόμενα, όπου και συνελήφθη.

Το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά σε κυλίνδρους οξυγόνου στον Στρόβολο-Εκκενώθηκε πολυκατοικία
ΒΙΝΤΕΟ: Συνεχόμενες εκρήξεις στη Λεμεσό μετά από φωτιά σε όχημα-Εκκενώθηκε πολυκατοικία, στάχτη πέντε αυτοκίνητα
Μύλος με τα Buggies στη Βουλή-Κινούνται χωρίς ΜΟΤ και άδεια κυκλοφορίας γιατί θεωρούνται τρακτέρ
Λερναία Ύδρα οι υποθέσεις με φόντο την Εκκλησία-Από τους Αββακούμ στον Τυχικό και από τον Σερκελίδη στον Ησαΐα
Θέλουν να ρίξουν φως σε εισόδους και εξόδους των αυτοκινητοδρόμων-Αντίδραση βουλευτών για την απουσία Αστυνομίας
Ακυβέρνητο σκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες προσέκρουσε σε βράχια-Στήθηκε επιχείρηση από το ΚΣΕΔ
Παριστάνουν τους λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και κλέβουν λεφτά από πολίτες
Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Στροβόλου στην κατεύθυνση προς Λακατάμια
Ελεύθεροι οι «εμπρηστές» που έστειλαν μήνυμα σε αδέλφια αστυνομικούς-Βασίστηκαν σε πληροφορίες χωρίς να προβούν σε εξετάσεις
Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, οι συστάσεις προς οδηγούς