Υποψήφιο για βραβείο BAFTA το ντοκιμαντέρ του Al Jazeera «Cyprus Papers»

Την ίδια στιγμή που οι πρωταγωνιστές στο ντοκιμαντέρ του Al Jazeera για τις παράνομες πολιτογραφήσεις στην Κύπρο, καταθέτουν ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στα βραβεία BAFTA (British Academy Television Awards).

To ντοκιμαντέρ του Al Jazeera με τίτλο «The Cyprus Papers Undercover (Al Jazeera Investigations) » είναι υποψήφιο στην κατηγορία Current Affairs (τρέχουσες υποθέσεις) μαζί με άλλα τρία ντοκιμαντέρ τα America’s War On Abortion (Exposure), Television Italy’s Frontline: A Doctor’s Diary και Television The Battle for Hong Kong (Dispatches).

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου, και εκεί θα ανακοινωθεί αν τελικά η έρευνα του Al Jazeera θα λάβει το βραβείο.

Για την υποψηφιότητά του, το Al Jazeera έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα, «τεράστια νέα! Το «The Cyprus Papers Undercover investigation» είναι υποψήφιο για το καλύτερο Current Affairs πρόγραμμα της χρονιάς. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα I-Unit. Φανταστικό επίτευγμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο-Καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί η Αστυνομία
Αύξηση αφορολόγητου εισοδήματος στα 20.500 ευρώ-Οι εισηγήσεις φορολογικής μεταρρύθμισης για φυσικά πρόσωπα
Τα πολύτιμα ορυκτά και οι σπάνιες γαίες της Ουκρανίας και γιατί τα θέλει ο Τραμπ
Να διορθώσουν τα ηλιακά και ακολούθως να αιτηθούν καλεί τους πολίτες το Υπουργείο Εσωτερικών
Αυτοί απαρτίζουν την Ερευνητική Επιτροπή για τους ΤΑΚΑΤΑ
LIVE: Η ώρα της φορολογικής μεταρρύθμισης-Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παρουσίαση στο Προεδρικό (video)
Εντός της ημέρας η ανακοίνωση της τριμελούς Επιτροπής για TAKATA-«Θα καλύψει περίοδο από το 2004»
Καταζητούνται δυο πρόσωπα από τις Αρχές-Ο ένας για κλοπές και ο δεύτερος για σοβαρά αδικήματα
Χάθηκαν ξανά τα ίχνη της 13χρονης Κωνσταντίνας Αδαμίδου
Γεμάτος με καπνούς ο χώρος που κοιμόντουσαν οι δυο-Ο ένας είχε διανυκτερεύσει ξανά στο υποστατικό