Εμβολιάζονται ανεξαρτήτως ηλικίας οι εργαζόμενοι για τις βουλευτικές εκλογές

Ο Γενικός Έφορος Εκλογής ενημερώνει τους υπαλλήλους που εργάζονται ή θα εργαστούν για την προετοιμασία της διεξαγωγής των προσεχών Βουλευτικών Εκλογών της 30ης Μάϊου 2021, καθώς και όσους αιτήθηκαν να εργαστούν κατά την ημέρα των εκλογών (υπαλλήλους και ανέργους), πως έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα τους.

Η διευθέτηση αυτή στόχο έχει την πλήρη εμβολιαστική κάλυψη κατά του Covid-19 του προσωπικού που θα εργαστεί στην προετοιμασία των εκλογών, καθώς επίσης και κατά την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, κάτι που θα διευκολύνει την όλη διαδικασία. Περαιτέρω θα αποτελέσει επιπλέον μέτρο προφύλαξης, τόσο για το ίδιο το προσωπικό όσο και για τους εκλογείς. Επισημαίνεται, ότι η δυνατότητα εμβολιασμού του προσωπικού αυτού δεν είναι υποχρεωτική. Προς το σκοπό αυτό, τα άτομα αυτά θα ενημερωθούν από τους οικείους Εφόρους, ώστε εάν το επιθυμούν να προγραμματιστεί ο εμβολιασμός τους.

Τέλος διευκρινίζεται, πως όλες οι διαδικασίες που αφορούν στις εκλογές θα διεξάγονται στη βάση σχετικών πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας, με στόχο τη διασφάλιση της υγείας τόσο του προσωπικού που θα εργαστεί, όσο και των πολιτών που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Δειτε Επισης

Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Αγίας Θεοδώρας και Αγίας Θεοδοσίας στο Στρόβολο
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας