«Η UEFA πρόσφερε χρήματα στις αγγλικές ομάδες για να αφήσουν τη ESL»
07:15 - 21 Απριλίου 2021
Όλες οι αγγλικές ομάδες ανακοίνωσαν επίσημα ότι αποχωρούν από τη European Super League. Εκκρεμεί ακόμα η ανακοίνωση της Τσέλσι, αλλά είναι ειλημμένη η απόφαση για αποχώρηση από τη νέα λίγκα.
Η καταλανική "Mundo Deportivo" αναφέρει ότι η UEFA κατάφερε να πείσει τις αγγλικές ομάδες προσφέροντάς τους χρήματα. Αυτό δεν έγινε στις ισπανικές ομάδες γιατί η UEFA τις θεωρεί ως τον κύριο εχθρό, κυρίως τον πρόεδρο της European Super League, Φλορεντίνο Πέρεθ.
Μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι η αποχώρηση των αγγλικών ομάδων, δεν είναι αρκετή για να πείσει τις ισπανικές ομάδες να αφήσουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Οι πρόεδροι των τριών ισπανικών ομάδων, θεωρούν ότι είναι καλύτερα γι' αυτές να συνεχίσουν σε αυτό το μοντέλο.
Πηγή: sport24.gr