Ξέσπασε ο πρόεδρος της Τορίνο κατά των τριών της ESL-«Είστε... Ιούδες»

Στη σύσκεψη των ομάδων της Serie A που πραγματοποιήθηκε πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο χαρακτήρισε ως... Ιούδες, τις τρεις ομάδες της European Super League και εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον των προέδρων της Γιουβέντους κ. Ανιέλι και της Ίντερ κ. Μαρότι.

«Αυτό που κάνατε είναι μια επίθεση στην υγεία μιας διοργάνωσης, όπως το πρωτάθλημα: αν κάποιος όπως ο Μαρότα στην Ίντερ κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να παραιτηθείτε αμέσως και πρέπει να ντρέπεστε. Είστε στην Ίντερ. Μια ομάδα που ίδρυσε τη Super League με 11 άλλους, δεν μπορείτε να μείνετε και στη Serie A.

Το έργο σας όμως δεν θα πετύχει. Όσοι συνέλαβαν αυτή την ιδέα και συμμετέχουν στη ESL επιτίθενται στο πρωτάθλημα της Serie A και γι ‘αυτή την προδοσία πρέπει να παραιτηθούν και να ντρέπονται. Και το ίδιο ισχύει και για τον Ανιέλι.

Πως μπορείτε να είστε εδώ και να ζητάτε να παίζεται στο πρωτάθλημα και να μιλάτε για αλληλεγγύη, όταν σαμποτάρετε όλες τις άλλες ομάδες και πληγώνετε τα έσοδά τους με τις αποφάσεις σας; Αυτό είναι μια προδοσία. Πώς το κάνετε; Είστε Ιούδες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ είχε απειλήσει να βομβαρδίσει τη Μόσχα αν ο Πούτιν επιτεθεί στην Ουκρανία-Ηχητικό ντοκουμέντο
Ξεσπούν οι γονείς του 21χρονου OYKα που πέθανε σε άσκηση-«Το παιδί μας δολοφονήθηκε από καψόνι στην πισίνα»
Απορρίφθηκε από τον Εφέτη Ανακριτή το αίτημα πραγματογνωμοσύνης στους μετασχηματιστές
Βούληση για ενίσχυση διμερούς συνεργασίας εξέφρασε ο Πρόεδρος στον Αούν-Τον προσκάλεσε στη Διάσκεψη Ηγετών
«Σκότωνα τα παιδιά με τα χέρια, γιατί έβγαινα εκτός εαυτού, θόλωνα»-Τι είπε στην ομολογία της η Μουρτζούκου
Αίτημα αλλαγής συνθηκών κράτησης Αϊκούτ υποβλήθηκε στο Κακουργιοδικείο
Διοργάνωσε ανοιχτή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα τα ναρκωτικά ο ΔΗΣΥ-Κάλεσμα για εθνικό διάλογο
Σκληρή επίθεση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ για την απόφαση Αγγελίδη-«Ανίερη παρέα με Ειρήνη και Οδυσσέα, στρατηγική διάλυσης»
Ομολόγησε τις δολοφονίες βρεφών η Μουρτζούκου-«Όταν τσακωνόμουν με τη μάνα μου, ήθελα να κάνω κακό»
Συνελήφθη αστυνομικός για επίθεση, απειλές και παρενοχλητική παρακολούθηση