Ραγδαίες εξελίξεις… Βαλίτσα με ματωμένα ρούχα κοντά στην οικία του 32χρονου

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας γυναίκας, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε την Τετάρτη 24 Μαρτίου, σε χωράφι εντός της νεκρής ζώνης, στην περιοχή Αθηένου-Λουρουτζίνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία που έλαβαν την Πέμπτη 1η Απριλίου, οι Αρχές μετέβησαν σε χωράφι, που βρίσκεται πλησίον της οικίας όπου διαμένει ο 32χρονος φερόμενος δράστης και εντόπισαν τη βαλίτσα και την παρέλαβαν.

Όπως διαφάνηκε από τις έρευνες που διενήργησαν οι Αρχές, στη βαλίτσα υπήρχαν ματωμένα ρούχα, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ώστε να διαφανεί κατά πόσον συνδέονται με το φόνο της γυναίκας.

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος, αναμένεται να περάσει εκ νέου από ανάκριση, με τις Αρχές να ευελπιστούν ότι έχοντας στο χέρι τους επιπρόσθετα στοιχεία, θα τον οδηγήσουν σε ομολογία.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, τόσο ο 32χρονος, όσο και οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 36 και 31 χρόνων, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την ανανέωση της κράτησής του για άλλες οκτώ ημέρες.

Εξάλλου, η Αστυνομία έχει στα χέρια της μερικά στοιχεία που οδηγούν στην ταυτότητα του θύματος, ωστόσο καθοριστικό ρόλο στο παζλ της υπόθεσης, θα διαδραματίσει η ολοκλήρωση της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού της άτυχης γυναίκας, καθώς λόγω του γεγονότος είναι σε κατάσταση μουμιοποίησης, χρειάζεται αρκετός χρόνος για να εξευρεθούν στοιχεία. Για το λόγο αυτό, η νεκροτομή διακόπηκε ήδη τρεις φορές και η διαδικασία συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το θύμα φαίνεται να δολοφονήθηκε πριν από περίπου έξι μήνες και η σορός της πετάχτηκε σε υπόνομο στο κέντρο της Λευκωσίας. Επιπλέον, λίγες ημέρες προτού εντοπιστεί στο χωράφι στη νεκρή ζώνη, φαίνεται να μεταφέρθηκε και να θάφτηκε εκεί.

Μάλιστα, οι ύποπτοι επέστρεψαν στο χωράφι τις επόμενες μέρες, έχοντας στην κατοχή τους καυστικό οξύ, με σκοπό να κάψουν το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έλαβε την επίσημη πρόσκληση για τη άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη από Γκουτέρες ο ΠτΔ
Νέο σενάριο για Τέμπη-Εξετάζει η εμπορευματική να μετέφερε μικρής ποσότητας αιθυλική αλκοόλη για νοθεία ποτών
Απόρριψη έφεσης από Ανώτατο για υπόθεση αξίωσης χρεωστικού υπολοίπου από λογαριασμό παρατραβήγματος
Επισκέφθηκε τις πατατοκαλλιέργειες στη Ξυλοφάγου το βασιλικό ζεύγος (pics)
Συνελήφθη ο 30χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος με το οποίο παρασύρθηκαν δύο πρόσωπα στη Λάρνακα
Αποφάσισε να είναι υποψήφιος για την «προεδρία» ο Τατάρ-Επιθυμία του να κατέλθει με το ΚΕΕ
Δήλωση «μετανοίας» από Ζελένσκι-«Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε υπό την ισχυρή ηγεσία Τραμπ»
Παραιτήθηκε και ο Υφ. Κλιματικής Κρίσης της Ελλάδας-«Διευκολύνω τη διερεύνηση της τραγωδίας στα Τέμπη»
Παραιτήθηκε ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας-Επικαλείται λόγους πολιτικής ευθιξίας για τα Τέμπη
Νεκρή εργαζόμενη σε νυχτερινό κέντρο στα κατεχόμενα-Έντονες αντιδράσεις για σεξουαλική δουλεία