Πέραν των 9000 οι εγγραφές στην Πύλη Εμβολιασμού για άτομα 51 και 52 ετών

Συνολικά 9.360 ραντεβού για εμβολιασμό προς αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού διευθετήθηκαν μέχρι τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας μέσω της Πύλης Εμβολιασμού του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Η Πύλη Εμβολιασμού άρχισε να δέχεται εγγραφή για εμβολιασμό από άτομα της ηλικιακής ομάδας 51 και 52 ετών από σήμερα στις 07:30 και θα συνεχίσει να είναι προσβάσιμη για τις ίδιες ηλικίες μέχρι αύριο Τρίτη στις 20:00 ενώ τα διαθέσιμα ραντεβού είναι 16.000 με τα αδειοδοτημένα εμβόλια που ήδη παραλήφθηκαν από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Την Κυριακή, διευθετήθηκαν 6.027 ραντεβού για εμβολιασμό κατά της COVID-19 από πολίτες 64 - 67 χρονών.

Μέχρι και τις 17 Απριλίου, έγιναν στο σύνολο 210.576 εμβολιασμοί, από τους οποίους οι 152.603 αφορούν τη χορήγηση της 1ης δόσης και οι 57.973 αφορούν τη χορήγηση και των δύο δόσεων.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Κλείνει για ένα μήνα τμήμα της λεωφόρου Αρχ.Μακαρίου στο Κίτι λόγω εργασιών για αποχετευτικό
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που μεταφέρουν νεκρό τον 57χρονο άστεγο έξω από το εστιατόριο
Ο Τραμπ ανακοινώνει την επιβολή δασμών στα εισαγόμενα αυτοκίνητα
Ανδριάνα Νικολάου: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να βεβηλώσει και να ιεροσυλήσει πάνω στα οστά του γιου μου
Αυτά είναι τα σχέδια επίθεσης των ΗΠΑ κατά των Χούθι που διέρρευσαν-Νέες αποκαλύψεις από το «Atlantic»
Προσοχή σε επενδύσεις-μαϊμού με την υποτιθέμενη παρότρυνση γνωστών προσώπων συστήνει η Αστυνομία
Οι επιστήμονες που διακρίθηκαν στα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ (pics)
Οι βραβευθέντες των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ 2024 (pics)
Θρίλερ με τον θάνατο αστέγου σε εστιατόριο της Αθήνας-Εργαζόμενοι τον μετέφεραν εκτός για να αποπροσανατολίσουν