Έφυγε από τη ζωή η Γεωργία Πολυβίου

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της Γεωργίας Πολυβίου, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών.

Η Γεωργία Πολυβίου, σύζυγος του νομικού Πόλυ Πολυβίου, γεννήθηκε το 1953 και ήταν η θυγατέρα του Σόλωνα Τριανταφυλλίδη, πρώην διοικητή της Τράπεζας Κύπρου.

Σπούδασε οικονομικά το (1974-78) και ήταν ασφαλίστρια µέχρι το 2005.

Η Γεωργία Πολυβίου, ήταν γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση.  Από το 2000 ασχολήθηκε ενεργά µε το σωματείο Αλκυονίδες, όπου έγινε Πρόεδρος το 2005, θέση που κατείχε µέχρι και σήµερα.

Το σωματείο Αλκυονίδες, που μετρά πάνω από 20 χρόνια ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς, το οποίο με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα και χωρίς έμμισθο προσωπικό, παρέχει οικονομική στήριξη σε άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας, σε φοιτητές για ολοκλήρωση των σπουδών τους, σε άπορους μαθητές και οικογένειες.

Σε ανακοίνωσή του, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες αναφέρει πως με τεράστια θλίψη και πόνο ψυχής ανακοινώνει ότι σήμερα έχασε την Γεωργία Πολυβίου την Πρόεδρο και ψυχή του Σωματείου.

«Η Γεωργία αφιέρωσε την ζωή της στην ανιδιοτελή προσφορά προς τους συνανθρώπους της. Για την οικογένεια των Αλκυονίδων η απώλεια της αφήνει ένα τεράστιο δυσαναπλήρωτο κενό. Αιώνια η μνήμη της».

Ο REPORTER εκφράζει τα συλληπτήρια στην οικογένειας της εκλιπούσας. 

 

 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο που πιάστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία
Δεκαοκτάχρονος ανέκοψε τον δρόμο σε 81χρονη οδηγό, της επιτέθηκε και την έστειλε νοσοκομείο
Χειροπέδες σε 47χρονο για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό
Καραμπόλα έξι οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο-Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Ασυνήθιστος ο όγκος της διαρροής υγραερίου στην Έγκωμη-Πάνω από εκατό περιστατικά σε πέντε χρόνια
Αδράνεια εννέα ετών για τους φονικούς ΤΑΚΑΤΑ-Παραδοχές από Λουκά, με απόδοση ευθυνών και σε εταιρείες
«Εμβληματική προσωπικότητα»-Τιμήθηκε ο Αλέκος Μαρκίδης από το Τμήμα Νομικής του Παν. Κύπρου
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Αεροσκάφος υπέστη ζημιές την ώρα κατάσβεσης πυρκαγιάς-Έτοιμο για δοκιμαστική πτήση