Τα είπε με την Σπέχαρ ενόψει της άτυπης πενταμερούς ο Αβέρωφ

Την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για την επανέναρξη των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού επανέλαβε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε σήμερα με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης βρέθηκαν οι εξελίξεις στο κυπριακό και η επερχόμενη άτυπη διάσκεψη.

«Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού επανέλαβε προς την κ. Σπέχαρ την ετοιμότητα της πλευράς μας για την επερχόμενη άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό, με σκοπό την άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, που θα οδηγήσουν στην επίλυση του εθνικού μας θέματος πάνω στο συμφωνημένο πλαίσιο της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα όπως καθορίζεται στα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις ο Τατάρ-Θα επαναλάβει τη «λύση δύο κρατών»
Ελεύθερος ο «ύποπτος τρομοκράτης», φιάσκο η πληροφορία εναντίον του-Διαμένει στην Κύπρο η οικογένεια του
Δεν αποφεύχθηκαν οι διακοπές ρεύματος παρά τις διαβεβαιώσεις Παπαναστασίου-Στο κόκκινο η ζήτηση λόγω ψύχους
Ενημέρωσε για την επίσκεψη του στη Συρία τους ομολόγους του στην ΕΕ ο Κόμπος
Στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα πόδια δύο ανήλικοι μετά από έκρηξη στη Λεμεσό
Από αποτσίγαρο φαίνεται να ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά στην οικία του 33χρονου Μενέλαου στη Λεμεσό
Εργάζεται στην Κύπρο η σύζυγος του «ύποπτου» επιβάτη-Ουδέν μεμπτό μέχρι στιγμής, άνθρακας τα περί τρομοκρατίας
Οριακή η ικανότητα κάλυψης της ζήτησης ηλεκτρισμού τη Δευτέρα-Έκκληση για εξοικονόμηση ενέργειας
Πέφτει και πάλι κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
Αλλαγές πτήσεων της Cyprus Airways προς και από την Αθήνα λόγω απεργίας στην Ελλάδα