Σάλος στην Αυστραλία με σέξι χορό στην παρουσίαση πολεμικού πλοίου-Το μοντάζ του ABC που άναψε φωτιές

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ο σέξι χορός κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού στη χώρα.

Αυτό όμως που προκάλεσε ακόμη περισσότερη οργή είναι ο τρόπος που το ABC Australia παρουσίασε το θέμα, καθώς το μοντάζ που έκανε, για πολλά τοπικά Μέσα, βρίσκεται στα όρια του fake news.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από την εκδήλωση, οι χορεύτριες φορούσαν κόκκινα τοπ και μαύρα σορτσάκια με τη χορογραφία τους να περιλαμβάνει και κινήσεις twerking.

Σύμφωνα με το βίντεο που παρουσίασε το αυστραλιανό κανάλι, οι χορεύτριες «φαίνεται» να πραγματοποιούν το χορευτικό τους μπροστά σε κοινό και ενστόλους. Κάτι, όμως, που δεν συνέβη ποτέ.

Όπως επισημαίνει ο Guardian, η ομάδα χορού εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία νιώθει ότι «την έχουν εκμεταλλευτεί» και ότι νιώθουν ανασφάλεια όσον αφορά τον τρόπο κάλυψης της εκδήλωσης. «Νιώθουμε απογοήτευση από τον τρόπο που μόνταρε το υλικό και μας χρησιμοποίησαν, το βρήκαμε πολύ ανατριχιαστικό».

Το δίκτυο προχώρησε σε απολογία μέσω ανακοίνωσής του και έριξε την ευθύνη σε βουλευτή της κυβέρνησης, ο οποίος, σύμφωνα με το ABC Australia, τους είπε ότι ο χορός πραγματοποιήθηκε μπροστά σε υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και του στρατού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στα κάγκελα αξιωματούχοι στις ΗΠΑ για το «νοικοκύρεμα» Μασκ-«Παραβιάζει τον νόμο»
Τέσσερις νεκροί σε συντριβή αεροσκάφους στις Φιλιππίνες που είχε ναυλωθεί από τον αμερικανικό στρατό
Συνελήφθη οδηγός στη Γαλλία με 380 κιλά κοκαΐνης στο αυτοκίνητό του
Πυκνό μυστήριο με την υγεία του Ντεβλέτ Μπαχτσελί-Πληροφορίες ότι έκανε εγχείρηση καρδιάς
Ποινή επτά μηνών σε Ισραηλινό στρατιώτη για «κακομεταχείριση» Παλαιστινίων κρατουμένων
Η Ρωσία απορρίπτει το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα-Τα λαϊκίστικα σχόλια αυξάνουν περαιτέρω τις εντάσεις
Χαμάς εναντίον Τραμπ-«Δεν δεχόμαστε την αντικατάσταση μιας κατοχής με μια άλλη»
Επιμένει στην πρόταση του ο Τραμπ-«Η Γάζα θα παραδοθεί στις ΗΠΑ μετά το τέλος των μαχών»
Οικογένειες αναζητούν τα αγνοούμενα παιδιά, δύο χρόνια μετά τον σεισμό στην Τουρκία με τους 53.000 νεκρούς
Πανικός μετά το πάγωμα της βοήθειας από τις ΗΠΑ στην Αφρική-«Θα πεθάνει πολύς κόσμος»