Σάλος στην Αυστραλία με σέξι χορό στην παρουσίαση πολεμικού πλοίου-Το μοντάζ του ABC που άναψε φωτιές

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ο σέξι χορός κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού στη χώρα.

Αυτό όμως που προκάλεσε ακόμη περισσότερη οργή είναι ο τρόπος που το ABC Australia παρουσίασε το θέμα, καθώς το μοντάζ που έκανε, για πολλά τοπικά Μέσα, βρίσκεται στα όρια του fake news.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από την εκδήλωση, οι χορεύτριες φορούσαν κόκκινα τοπ και μαύρα σορτσάκια με τη χορογραφία τους να περιλαμβάνει και κινήσεις twerking.

Σύμφωνα με το βίντεο που παρουσίασε το αυστραλιανό κανάλι, οι χορεύτριες «φαίνεται» να πραγματοποιούν το χορευτικό τους μπροστά σε κοινό και ενστόλους. Κάτι, όμως, που δεν συνέβη ποτέ.

Όπως επισημαίνει ο Guardian, η ομάδα χορού εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία νιώθει ότι «την έχουν εκμεταλλευτεί» και ότι νιώθουν ανασφάλεια όσον αφορά τον τρόπο κάλυψης της εκδήλωσης. «Νιώθουμε απογοήτευση από τον τρόπο που μόνταρε το υλικό και μας χρησιμοποίησαν, το βρήκαμε πολύ ανατριχιαστικό».

Το δίκτυο προχώρησε σε απολογία μέσω ανακοίνωσής του και έριξε την ευθύνη σε βουλευτή της κυβέρνησης, ο οποίος, σύμφωνα με το ABC Australia, τους είπε ότι ο χορός πραγματοποιήθηκε μπροστά σε υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και του στρατού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Πράσινο από την Ολομέλεια για χρονοδιακόπτη στις κάμερες-Τι αλλάζει για τα εξώδικα
Η διπλωματική ντρίπλα Πούτιν για την εκεχειρία στην Ουκρανία, ο πρώτος πονοκέφαλος για τον Τραμπ
Η Ρωσία θέτει όρους για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία
Ερωτικό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία-Τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του άνδρα στην Ομόνοια
Την κάρφωσε 40 φορές με τέσσερα μαχαίρια-Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 44χρονης στη Θεσσαλονίκη
Διπλό μήνυμα στέλνει η παρουσία της ΕΕ στη Γενεύη-Δεν ξεκαθάρισαν οι λεπτομέρειες
Έρευνα για νέο σκάνδαλο στο Ευρωκοινοβούλιο-Σφραγίστηκαν τα γραφεία δύο βοηθών ευρωβουλευτών
Αντεπιτίθεται ο Ιωάννου σε Βύρα και Γιωρκάτζη για προϋπολογισμούς Δήμων και ΕΟΑ-Πώς απαντά για αύξηση τελών
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας-Νεκρός άνδρας σε Airbnb, βρέθηκε με σακούλα στο κεφάλι και δεμένα χέρια
Καταγράφηκαν νέες ανακλήσεις οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ-Έγιναν πέντε χιλιάδες αλλαγές αερόσακων σε δύο εβδομάδες