Επίθεση Χάρη στην αντιπολίτευση για εγγυήσεις και προϋπολογισμό-«Σαμποτάρουν την ανάκαμψη»

Είναι χιλιάδες οι κυπριακές επιχειρήσεις, δεκάδες χιλιάδες οι εργαζόμενοι και οι αυτοεργοδοτούμενοι, που ουσιαστικά τιμωρούνται, επειδή η αντιπολίτευση παίζει παιχνίδια μικροπολιτικά και επιλέγει τις σκοπιμότητες, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος είπε πως είναι η δεύτερη φορά, που αυτό το μέτρο αποστερείται από την κυπριακή οικονομία, ενώ είναι επαναλαμβανόμενο το φαινόμενο η αντιπολίτευση να επιλέγει την οδό της ανευθυνότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λάβρος για τις κρατικές εγγυήσεις ο Αναστασιάδης

Σε δηλώσεις του, μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην επιχείρηση κυβερνοασφάλειας Odyssey Consultants Ltd, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «προσπάθησαν να αφήσουν τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό και κρατούν σημαντικές μεταρρυθμίσεις πίσω», για να προσθέσει ότι «ουσιαστικά σαμποτάρουν τις προσπάθειες των παραγωγικών δυνάμεων να πετύχουν την ανάκαμψη».

«Αυτή δεν είναι σοβαρή συμπεριφορά. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, στους εργαζόμενους, στις παραγωγικές μας δυνάμεις», είπε.

Για την Odyssey Consultants, ανέφερε ότι «είναι μια κυπριακή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας», συμπληρώνοντας ότι «είναι μια εταιρεία που εργοδοτεί πέραν των 100 νέων, κυρίως επιστημόνων, που έχει διείσδυση σε ξένες αγορές».

Επιπλέον, είπε ότι «είναι μια από τις εταιρείες που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το κυβερνητικό σχέδιο εγγυήσεων, το οποίο όμως για δεύτερη φορά δυστυχώς παρεμποδίζεται από την αντιπολίτευση».

Από την πλευρά του ο Χρίστος Ονουφρίου, εκ μέρους της Odyssey, ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την επίσκεψη, επισημαίνοντας ότι οι ενέσεις στην οικονομία, όπως είναι οι κρατικές χορηγήσεις, θα βοηθήσουν την αγορά και τους πελάτες τους και θα μπορέσουν να ανακάμψουν γρηγορότερα.

«Θα μπορέσουμε  να βγάλουμε καινούργια προϊόντα και στην κυπριακή και στην παγκόσμια αγορά, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα πολύ πιο γρήγορα», σημείωσε.

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις ο Τατάρ-Θα επαναλάβει τη «λύση δύο κρατών»
Ενημέρωσε για την επίσκεψη του στη Συρία τους ομολόγους του στην ΕΕ ο Κόμπος
Παρουσιάστηκε το Νομοσχέδιο για τις πολλαπλές συντάξεις-Έντονες διαφωνίες και κριτική από βουλευτές
Στήριξη Λευκωσίας στην κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα Ουκρανίας
Πράσινο από ΥΠΕΞ της Ε.Ε. για αναστολή περιοριστικών μέτρων κατά Συρίας στην οικονομία
Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει η Ραουνά για Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων ΕΕ-Ουκρανία και Μέση Ανατολή στο προσκήνιο
Περηφάνεια για τους Αρμένιους της Κύπρου εξέφρασε ο Πρόεδρος-«Αναπόσπαστο μέρος του λαού»
Επαναρχίζουν τα δρομολόγια ισραηλινών εταιρειών προς Πάφο-Ορίζοντας ο Μάρτιος
Σ. Στεφάνου: Να βγούμε μπροστά με πρωτοβουλίες επί της ουσίας για λύση
Ξανά ενώπιον της Βουλής το θέμα των πολλαπλών συντάξεων-Ψάχνουν την φόρμουλα οι αρμόδιοι