Συνολικά 163 καταγγελίες από την Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων

Σε 161 καταγγελίες ατόμων και 2 ιδιοκτητών υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 10.608 έλεγχοι.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.233 έλεγχοι και προέκυψαν 14 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.839 έλεγχοι με 82 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού, ενώ στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.660 έλεγχοι με 23 καταγγελίες πολιτών.

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 739 έλεγχοι με 19 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.423 έλεγχοι με 18 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 918 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 656 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν τρεις καταγγελίες πολιτών.

Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 140 ελέγχους από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Δειτε Επισης

Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Αναμένονται εκρήξεις το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αρχιεπισκοπής
Για διαχρονική, απόλυτη διακριτική εξουσία του Υπουργικού για το ΚΕΠ μίλησε η υπεράσπιση στη δίκη Al Jazeera
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή Πέρα Ορεινής της Επαρχίας Λευκωσίας
Στη Βουλή η άρνηση για διώξεις στην υπόθεση Θανάση-Αυτεπάγγελτο θέμα στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Δεν έλεγξε το απολυτήριο του Γιαννάκη η εργαζόμενη του Οργανισμό Νεολαίας που το παράλαβε-Έπρεπε να το κάνει άλλος
Παραιτήθηκε ο Καπαρδής λόγω της υπόθεσης του προπονητή που κατηγορείται για σοβαρά ποινικά αδικήματα
Εντοπίστηκε σκάφος τρίτης χώρας εντός της Κυπριακής ΑΟΖ να ψαρεύει-Κατασχέθηκαν τόνοι ψαριών (pics)
Εξέφρασε τη διαφωνία του με Εισαγγελέα ο Αθανασίου-«Nα αποφασίσουν τα Δικαστήρια αν οι πράξεις των επτά, είναι ποινικά κολάσιμες»
Επιτέθηκαν και λήστεψαν 24χρονο στη Λάρνακα-Χειροπέδες στην 16χρονη... αρχηγό