Ο Ραϊόλα θέλει να πουληθεί ο Χάαλαντ και δεν συμφωνεί με την επιθυμία της Ντόρτμουντ

H επιθυμία του Μίνο Ραϊόλα για το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ξεκάθαρη. Ο γνωστός ατζέντης θέλει να πουληθεί το καλοκαίρι ο πελάτης του. Θεωρεί πως έκανε τον κύκλο του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και πως το καλοκαίρι θα πρέπει ο 20χρονος να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Γι' αυτό άλλωστε και έχει κάνει ραντεβού με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, δυο ποδοσφαιρικούς κολοσσούς που μπορούν να καλύψουν τα αγωνιστικά και οικονομικά "θέλω" του 20χρονου, αλλά και του διάσημου μάνατζέρ του. Ο Ραϊόλα είναι δεδομένο πως θα εισπράξει πολλά χρήματα από ένα επικείμενο deal.

Στον αντίποδα, η επιθυμία της Ντόρτμουντ είναι διαφορετική, θέλοντας να κρατήσει στις τάξεις της τον Χάαλαντ για έναν ακόμη χρόνο. Ο Ραϊόλα σέβεται την επιθυμία των Βεστφαλών, αλλά δεν συμφωνεί, τονίζοντας όμως ότι δεν είναι σε πόλεμο με την γερμανική ομάδα.

"Μίλησα με τους ανθρώπους της Μπορούσια Ντόρτμουντ και μου κατέστησαν σαφές ότι δεν θέλουν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι. Σέβομαι τη θέση του κλαμπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ. Έχω μια καλή σχέση μαζί τους, δεν είμαστε σε πόλεμο", ανέφερε στο Sport1 ο Ραϊόλα.

Το συμβόλαιο του Χάαλαντ είναι ως το καλοκαίρι του 2024 με ρήτρα στα 75 εκατ. ευρώ, η οποία όμως είναι σε ισχύ από του χρόνου το καλοκαίρι, όχι από το φετινό. Γι' αυτό και οι διαπραγματεύσεις θα είναι σκληρές. Η Ντόρτμουντ δεν θα αφήσει τόσο εύκολα το ακριβότερο περιουσιακό της στοιχείο.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Δεν υποχωρεί με τίποτα ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Επανήλθε ο ΔΗΣΥ κατηγορώντας ΑΚΕΛ και Χαραλαμπίδου για υποκρισία-«Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις, όχι λάσπη»
Επίθεση συνδέσμου μονογονιών σε Νομική-Ζητά επιτροπή εμπειρογνωμόνων για συμμόρφωση με υποδείξεις GREVIO
«Αδίστακτη δράση, έφραξε τις αναπνευστικές οδούς»-Τι αναφέρει το κατηγορητήριο της Ειρήνης Μουρτζούκου
Ειδοποίηση να παραδοθεί για έκτιση της ποινής από Δικαστήριο της Τουρκίας στον Λεβέντ
Ταυτόχρονη αντεπίθεση ΑΚΕΛ και Ειρήνης-Κατηγορεί Αγγελίδη για αλαζονεία, «μαζί μας συνωμότησε και το ΕΔΑΔ»
Συνεχίζει το παραλήρημα ο Τατάρ-«Ο Αναστασιάδης είπε στον Τσαβούσογλου για λύση δύο κρατών»
Δεν κοπάζουν οι πολιτικές αντιδράσεις στον απόηχο των δηλώσεων Αγγελίδη-Έντονη κριτική και πυρά από βουλευτές
Πυρά ΔΗΚΟ σε Φειδία-«Χαμογελούσε συγκαταβατικά, δίνοντας βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας»
Ποινή φυλάκισης 5,5 ετών στον τέως Διευθυντή του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού