Σοβαρό εργατικό ατύχημα-Άνδρας έπεσε στο κενό την ώρα που μπογιάτιζε σε οικία

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στην Πάφο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αλλοδαπού άνδρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Πόλη Χρυσοχούς, όταν άνδρας, ενώ μπογιάτιζε σε οικία, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Λάβρος ο Αρχιεπίσκοπος για Τυχικό-«Δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, ενήργησε με δόλο»
Συντετριμμένος ο Τυχικός μετά την έκπτωσή του από τη Μητρόπολη-Αρνείται τα περί αποτειχισμού
Οι τρεις καταγγελίες που έριξαν τον Τυχικό από τον θρόνο της Μητρόπολης-Χειροτόνησε αποτειχισμένο στη Θεσσαλονίκη
Δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας ο Ερντογάν-Πιθανή συνάντηση με Τραμπ
Ικανοποίηση ΥΠΕΣ για την έγκριση της πρότασης της Κυβέρνησης για ψήφο στα 17-«Εμπιστευόμαστε τους νέους μας»
Ομόφωνο ναι της Ολομέλειας για δικαίωμα ψήφου από τα 17-Σε ισχύ από τις Προεδρικές του 2028
Βελτίωση της ποιότητας του νερού δείχνουν οι έλεγχοι των Βάσεων στο Lady’s Mile-«Ασφαλείς για κολύμβηση»
Καταδίωξη σκάφους με πυροβολισμούς ανοικτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη ένα πρόσωπο
Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»
Συνέχεια με δύο νέους μάρτυρες στη δίκη Αϊκούτ-Τα δύο οχήματα και η καφέ βαλίτσα με τεκμήρια