Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοίνωσε ότι ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας, σε πρόσφατο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, που έκανε χθες Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 και ώρα 6.00 το απόγευμα, διεγνώσθη θετικός στον ιό.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Μητροπολίτης Ησαΐας, έχει ενημερώσει την ομάδα ιχνηλάτησης του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τις επαφές του και τηρεί πιστά τις οδηγίες αναφορικά με τον αυτοπεριορισμό του.

Τέλος ο Μητροπολίτης, ο οποίος στην παρούσα φάση αισθάνεται πολύ καλά στην υγεία του, παρακαλεί όσους έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί του από τις 9 τρέχοντος μηνός Απριλίου, όπως προβούν στην απαιτούμενη εξέταση, ενημερώνοντας τον προσωπικό τους ιατρό.

Δειτε Επισης

Θα ξαναδεί Ολγκίν, ζήτησε κοινή συνάντηση με Τατάρ ο ΠτΔ-Εργαζόμαστε για την ουσία, δεν είναι προαπαιτούμενο τα ΜΟΕ»
Υπό έλεγχο η Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Από τα όρια δρόμου ξεκίνησε η φωτιά
Στο κάδρο της Αστυνομίας ο σύντροφος της νεκρής γυναίκας στη Νέα Χαλκηδόνα-«Την εκβίαζε και την πίεζε»
Πυρκαγιά κοντά σε οικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά στην Επαρχία Λεμεσού-Στη μάχη και δυο πτητικά μέσα
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Πάφο με θύμα 62χρονο-Το όχημα του συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα
«Κάτι απτό» για τον Ιούλιο θέλει η Ολγκίν, παραπέμποντας σε ΜΟΕ-Συμφώνησαν με τον Πρόεδρο για να εργαστούν σκληρά
Έξι νεκροί μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά πάντων για τα επεισόδια τη Λακαταμία-«Τα αποτελέσματα της Αστυνομίας είναι πενιχρά»
Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη με την Μαρία Άνχελα Ολγκίν στο Προδρικό
Νίκος Τορναρίτης για Μακαρίου: «Η εικόνα της περιοχής δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες»