«Αντίο» με ήττα στην καριέρα για τον Ντρογκμπά

Τέλος σε μια σπουδαία καριέρα έβαλε Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Αφρικανός σταρ ολοκλήρωσε, με ήττα, την ποδοσφαιρική καριέρα του, με το τέλος της σεζόν στη Β’ κατηγορία, «United Soccer League» (USL), των Ηνωμένων Πολιτειών, με τη φανέλα των Φοίνιξ Ράιζινγκ. Η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 και ο 40χρονος φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους.

Μετά από συνολικά 791 παιχνίδια, 365 γκολ, 126 ασίστ και 17 τίτλους, ο πρώην άσος της Τσέλσι κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και περνάει πλέον στην ιστορία ως ένας από τους πιο χαρισματικούς παίκτες της γενιάς του και ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ η Αφρική.

Ο διάσημος άσος, κέρδισε τέσσερις τίτλους στην Premier League μεταξύ 14 τροπαίων συνολικά, σε μια καριέρα στην Τσέλσι που εκτείνεται σε περισσότερες από 380 συμμετοχές. Ο Ντρογκμπά έχει πραγματοποιήσει μια λαμπρή καριέρα, παίζοντας περισσότερα από 670 παιχνίδια για οκτώ διαφορετικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων της Μαρσέιγ και της Γαλατασαράι.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»
Προσπάθειες να επιστραφεί η παραλία Lady’s Mile στο κοινό-Καθησυχάζει η υφυπουργός Ναυτιλίας
Ενθρονίστηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ'-Πάνω από 250.000 πιστοί στο Βατικανό, ποιοι έδωσαν το «παρών» στην τελετή
Απαντά στις αντιδράσεις ΑΚΕΛ για τις μονάδες αφαλάτωσης ο Χριστοδουλίδης-«Κάποια θέματα δεν προσφέρονται για προεκλογική»