Παρέμβαση Αρχηγού Αστυνομίας μετά το παράπονο της Ραφαέλας για παράνομη στάθμευση

Τηλεφωνική συνομιλία με τη Ραφαέλα Μιλτιάδους, είχε ο Αρχηγός της Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, μετά από το παράπονο που εξέφρασε η πρέσβειρα οδικής βοήθειας του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Υπενθυμίζεται, ότι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, η Ραφαέλα Μιλτιάδους, επέδειξε για ακόμη μια φορά το θέμα της παράνομης στάθμευσης σε χώρους στάθμευσης για άτομα με αναπηρίες. 

Κατά τη μεταξύ τους συνομιλία, ο Αρχηγός διαβεβαίωσε τη Ραφαέλα Μιλτιάδους, ότι η Αστυνομία Κύπρου δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα αυτά και ότι άμεσα θα γίνουν οι ανάλογες ενέργειες. Το πρόβλημα αυτό, απασχολεί σοβαρά την Αστυνομία, και γι’ αυτό, έχει αναπτύξει διάφορες δράσεις, για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των οδηγών, ενώ παράλληλα σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται έλεγχοι παγκύπρια για καταγγελία των ασυνείδητων οδηγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανεπίδεκτοι μαθήσεως… Πάρκαραν σε χώρο για ΑμεΑ και στέρησαν τη θέση στη Ραφαέλα

Στο πλαίσιο αυτό, διευθετήθηκε μεταξύ τους συνάντηση, αφού και η Ραφαέλα ως Πρέσβειρα Οδικής Ασφάλειας, εργάζεται και η ίδια προς τον σκοπό αυτό.

Όπως αναφέρεται εκ μέρους της Αστυνομίας, «αυτή η απαράδεκτη συνήθεια είναι θέμα νοοτροπίας και σίγουρα και θέμα έλλειψης σεβασμού προς τους συμπολίτες μας. Οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος, το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης, πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα, και να γίνει συνείδηση σε όλους μας, ότι δεν μπορούμε να στερούμε από τους συνανθρώπους μας αυτονόητα δικαιώματα».

 

 

Δειτε Επισης

Συντετριμμένος ο Τυχικός μετά την έκπτωσή του από τη Μητρόπολη-Αρνείται τα περί αποτειχισμού
Οι τρεις καταγγελίες που έριξαν τον Τυχικό από τον θρόνο της Μητρόπολης-Χειροτόνησε αποτειχισμένο στη Θεσσαλονίκη
Δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας ο Ερντογάν-Πιθανή συνάντηση με Τραμπ
Ικανοποίηση ΥΠΕΣ για την έγκριση της πρότασης της Κυβέρνησης για ψήφο στα 17-«Εμπιστευόμαστε τους νέους μας»
Ομόφωνο ναι της Ολομέλειας για δικαίωμα ψήφου από τα 17-Σε ισχύ από τις Προεδρικές του 2028
Βελτίωση της ποιότητας του νερού δείχνουν οι έλεγχοι των Βάσεων στο Lady’s Mile-«Ασφαλείς για κολύμβηση»
Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»
Συνέχεια με δύο νέους μάρτυρες στη δίκη Αϊκούτ-Τα δύο οχήματα και η καφέ βαλίτσα με τεκμήρια
Στις 25,000 οι αναχωρήσεις μεταναστών από το 2023-Ελέχθηκαν 40,000 αιτήσεις ασύλου, οι πλείστες απορρίφθηκαν
«Όχι» Δικαστηρίου στο αίτημα για εκ νέου κλήτευση μάρτυρα στην υπόθεση Γιαννάκη