Το τραγούδι που ακούστηκε στην κηδεία του Καραϊβάζ με επιθυμία του γιου του

Σε κλίμα οδύνης και ανείπωτου πόνου, ο Γιώργος Καραϊβάζ κηδεύτηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Καλλίφυτος, στη Δράμα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την Παρασκευή, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ένα στυγερό έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο. Τον άτυχο αστυνομικό ρεπόρτερ χτύπησαν 10 σφαίρες σε όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Τραγικές φιγούρες στο «τελευταίο αντίο» η μητέρα του, η αδερφή του, η σύζυγός του, Σπάθα, και ο γιος του, Δημήτρης. Μάλιστα, ο 21χρονος ράγισε καρδιές με τον επικήδειο λόγο του. «Ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, τη ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους και πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του αν μπορούσε».

Μάλιστα, όταν βγήκε η σορός του Γιώργου Καραϊβάζ από το παρεκκλήσι για να μεταφερθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε το γνωστό ζεϊμπέκικο, «Το βουνό», συγκινώντας όλους όσοι ήταν στο σημείο.

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Νεκρός ο επτάχρονος που αγνοούνταν κοντά στο Φαρμακονήσι
Βουβός πόνος στην κηδεία της 51χρονης που δολοφονήθηκε από τον κουμπάρο της στην Ελλάδα
Σε εγρήγορση η Αθήνα για την υπογραφή τουρκολιβυκού μνημονίου για γεωολογική μελέτη
Τον μαχαίρωσαν, τον ξυλοκόπησαν και έβαλαν τον σκύλο να τον δαγκώσει-Καταδικάστηκαν νεαροί στην Ελλάδα
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη Χίο-Η φωτιά κατέβαινε στη θάλασσα
Εδώ θα κάνουν έρευνες Λιβύη και Τουρκία-Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί καμία παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων
Η Λιβύη υπέγραψε συμφωνία με την Τουρκία για σεισμικές έρευνες σε τέσσερις θαλάσσιες περιοχές
Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη
Στο κελί ο Αζέρος που κατηγορείται για κατασκοπεία στη Σούδα-Τι ισχυρίστηκε
Πυροβόλησε εν ψυχρώ την κουμπάρα του και αυτοκτόνησε ο 54χρονος-Μαρτυρίες από κατοίκους