Πήρε το ποδήλατο και έφυγε... Ποδηλατεί σε όλη την Κύπρο για στήριξη των άπορων

Με στόχο την στήριξη των άπορων οικογενειών μέσω του παγκύπριου Σωματείου «Αγκαλιάζω με αγάπη» ξεκίνησε σήμερα στις 07:30 η «ποδηλασία αγάπης» του Πέτρου Στυλιανού Ππόλου από την Τάλα της Πάφου.

Σε δηλώσεις του στην πλατεία της Τάλας ο κ. Στυλιανού, ανέφερε πως από την γενέτειρα του την Τάλα, ξεκινά την μεγάλη προσπάθεια να ποδηλατήσει όλη την Κύπρο περνώντας από όλες τις κοινότητες και όλους τους Δήμους, δίδοντας τον καλύτερο εαυτό του για την στήριξη των συνανθρώπων του που δεν έχουν φαγητό και που ζουν σε δύσκολες συνθήκες.

Στο πλευρό του πολλοί εθελοντές, ο φίλος του Γλαύκος Γλαύκου και συνοδοιπόρος του στην προσπάθεια, όπως είπε, αλλά και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας Κώστας Κωνσταντίνου τους οποίους ευχαρίστησε. Σήμερα, ανέφερε, θα ποδηλατήσει όλη την Πάφο και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα μεταβεί ποδηλατώντας σε όλες τις κοινότητες της επαρχίας Πάφου.  Ακολούθως  το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο θα μεταβεί στην Λεμεσό, αναφέροντας ενδεικτικά, πως κάθε Σαββατοκύριακο θα μεταβαίνει και σε μια πόλη, στηρίζοντας το Σωματείο «Αγκαλιάζω με Αγάπη».

Πρέπει είπε, «όλοι να δώσουμε μια αγκαλιά αγάπης, γιατί έρχονται μέρες γιορτινές, και να δείξουμε το μεγαλείο της ψυχής μας».

Αν και για τον ίδιο, όπως είπε, η εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη, έχοντας τον πατέρα του σοβαρά λόγω ασθένειας, και την αδερφή του στο χειρουργείο, εντούτοις θα ποδηλατήσει για τους συνανθρώπους του.

Η Ρεβέκκα Στυλιανού υπεύθυνη – Συντονίστρια του παγκύπριου φιλανθρωπικού Σωματείου «Αγκαλιάζω με αγάπη» στην Πάφο σε δηλώσεις της ανέφερε πως οι ανάγκες του κόσμου είναι πάρα  πολλές. Κάποιοι, είπε, δεν έχουν τρόφιμα και δεν έχουν στέγη. Επεσήμανε ωστόσο πως η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη. Ακολούθως αναφέρθηκε και στο μεγαλείο της ψυχής του Πέτρου Στυλιανού Ππόλου. Συγκίνηση, είπε, της προκάλεσε και η προθυμία ατόμων προχωρημένης ηλικίας, να προσφέρουν στο Σωματείο, κατασκευές αλλά και διάφορα δώρα για το Πάσχα. Τέλος ευχαρίστησε το Υπουργείο Εσωτερικών για την στήριξη.

Η κ. Στυλιανού ενημέρωσε επίσης ότι αύριο Κυριακή, στο χωριό Αρεδιού, μεταξύ 10:00 και 18:00 κομμωτές θα χτενίζουν και θα κουρεύουν δωρεάν με εισφορές στον κουμπαρά αγάπης του Σωματείου. Τα μαλλιά, συμπλήρωσε, θα δοθούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για τα παιδιά με λευχαιμία. Επίσης, σύμφωνα με την Συντονίστρια του Σωματείου Παυλίνα Μενελάου Πάτσαλου εισφορές στο σωματείο θα γίνονται σήμερα και αύριο Κυριακή μεταξύ 11:00 και 18:00 στην καφετέρια Noir.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το... εκατοστάρι του και φέτος ο πάτερ Ηρακλείδιος στο Παραλίμνι
Καλοκαιρινό σκηνικό ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου-Θα φτάσει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυξάνονται οι εργαζόμενοι στην Κυβέρνηση, οι λιγότεροι στις Δυνάμεις Ασφαλείας-Παραμένουν οι πιέσεις για νοικοκυριά
Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα-Πολίτες εγκλωβίζονται στις δαιδαλώδεις διαδικασίες και τα λάθη του συστήματος
Προσκύνησαν τον επιτάφιο και αναμένουν ανάσταση στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο (pics&vid)
Η Πρόεδρος της Βουλής έφτιαξε φλαούνες με τη γιαγιά της-«Αναμνήσεις που φυλάμε για πάντα»