‘Άλλη μια διεθνής επιτυχία της Parpounas Sustainability Consultants
11:24 - 01 Απριλίου 2021

Με χαρά και περηφάνια η Εταιρεία Parpounas Sustainability Consultants, που ανήκει στον υποψήφιο βουλευτή του ΑΚΕΛ στην Επαρχία Λευκωσίας, Κυριάκο Παρπούνα, ανακοινώνει πως έχει επιλεγεί για την εκτέλεση ενός ακόμη σημαντικού διεθνούς έργου για λογαριασμό της UNEP (United Nations Environment Program) με χρηματοδότηση και από την Ε.Ε.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «το έργο καλύπτει τρεις χώρες (Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν και Λευκορωσία) και αφορά την παροχή υποστήριξης στις κυβερνήσεις των τριών χωρών για τη δημιουργία διαχειριστικής ικανότητας για την εφαρμογή της Ευθύνης Παραγωγού για τις συσκευασίες».
«Θα εργαστούμε κάτω από την ομπρέλα του οργανισμού EXPRA (Extended Producer Responsibility Alliance), αλλά το εννέα μηνών διάρκειας έργο θα είναι υπό την πλήρη ευθύνη μας. Η εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας από τόσο σημαντικούς διεθνείς οργανισμούς, έρχεται ως συνέχεια των έργων που εκτελέσαμε ή εκτελούμε σε Ελλάδα, Βέλγιο, Νότιο Αφρική, Λατινική Αμερική, Ουκρανία, Μέση Ανατολή και φυσικά την Κύπρο».
Επιπρόσθετα, η εταιρεία αναφέρει πως «σύντομα αναμένουμε την έναρξη εργασιών μας και στην Αρμενία αφού έχουμε προεπιλεγεί ως προμηθευτές για μελέτες υλοποίησης για συστήματα διαχείρισης για πέντε διαφορετικά ρεύματα αποβλήτων. Η εταιρεία μας είναι επίσης προτιμώμενος προμηθευτής της εταιρείας 3Ε, εμφιαλωτήριας εταιρείας της Coca Cola σε 29 χώρες.
Η παρουσία μας σε τόσες αγορές μέσα σε 4 μόνο χρόνια λειτουργίας, επιβεβαιώνει την δυνατότητα που έχουν εξειδικευμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου μας να πρωταγωνιστούν στη διεθνή αγορά. Στο έργο της UNEP η εταιρεία μας θα αξιοποιήσει και τις επαγγελματικές υπηρεσίες της ΙΜΗ για τη διοργάνωση διεθνών συνεδρίων και εργαστηρίων στις τρεις χώρες».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κ. Παρπούνας: Το πιο κρίσιμο περιβαλλοντικό θέμα, η ταφή των αποβλήτων