HORECA GASTRONOMIA EXPO 2021

Δήλωσε συμμετοχή στην Έκθεση HORECA και επωφελήσου από το Σχέδιο De Minimis του Υπουργείου Εμπορίου. Οι αιτήσεις γίνονται αποδεχτές μέχρι 12 Μαρτίου 2021.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με την IMH διοργανώνουν την HORECA-Gastronomia Expo 2021, την μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν στον εξοπλισμό και στην τροφοδοσία επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία, καθώς και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2021, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας.  

Η HORECA-Gastronomia Expo πραγματοποιείται στην Κύπρο από το 1995, κάθε δύο χρόνια, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες της ξενοδοχειακής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας, όπως και επαγγελματίες από τον επισιτιστικό κλάδο και δη τον τομέα της μαζικής εστίασης.

Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει τους επαγγελματίες των πιο πάνω κλάδων σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σχετικών με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων μαζικής εστίασης. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνονται διάφορες συναφείς με το αντικείμενο εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμοί με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, Street Food, «H κουζίνα του χθες και του σήμερα» κ.α.

Oι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα της εταιρείας τους και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν, προβάλλοντας τη δουλειά τους σε ένα ευρύ κοινό του ενδιαφέροντος τους. Από την πλευρά του, το κοινό έχει με τη σειρά του την ευκαιρία να δει από κοντά την μεγαλύτερη παρουσίαση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών και μηχανημάτων για εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες και, γενικότερα, για όλους τους χώρους μαζικής εστίασης και τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αντρέας Λεoντιάδης, andreas@imhbusiness.com, +357 22505535, Λένα Κάκκουρα, lena.kakkoura@imhbusiness.com, +357 22505633, Νεόφυτος Κωνσταντίνου, neofytos@imhbusiness.com, +357 22606536

Δειτε Επισης

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Οι Παγκύπριες Εξετάσεις φανέρωσαν ξανά το πρόβλημα της υπέρογκης ύλης-Καλείται να βρει λύσεις το ΥΠΑΝ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Λειτουργούν παραλιακό εστιατόριο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
«Απέρριψαν αίτημα γονιών για παραμονή παιδιού στην Προδημοτική»-Καταγγελία από σύνδεσμο για ΔΕΠΥ