Διέρρηξαν κατοικία και σήκωσαν ρολόγια, μετρητά και ηλεκτρικές συσκευές
07:30 - 09 Μαρτίου 2021

Πανάκριβα ρολόγια, μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, κλάπηκαν από οικία στην περιοχή Γερμασόγειας, στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με την καταγγελία του 25χρονου ιδιοκτήτη της οικίας, ενώ αυτός απουσίαζε από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και απέσπασαν τρία πανάκριβα ρολόγια, χρηματικό ποσό 30.000 ευρώ καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 209.620 ευρώ.
Ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε τη διάρρηξη και κλοπή χθες το απόγευμα, όταν επέστρεψε στην οικία του και κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.
Η σκηνή αποκλείστηκε και οι έρευνες συνεχίζονται για εξασφάλιση μαρτυρίας που θα οδηγήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Χάλασε πάρτι αρραβώνων η Αστυνομία και μοίρασε εξώδικα στους καλεσμένους
- Αρνήθηκαν τις κατηγορίες οι δύο για τον φόνο στην Χλώρακα-Ζητούν διαφοροποίηση της κατηγορίας
- Συνελήφθη καταζητούμενος που απειλούσε να σκοτώσει ομοεθνή του