Μένει μέχρι να φύγει ο Πασχαλάκης

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο διεθνής τερματοφύλακας πρωταγωνίστησε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο σε φραστικό επεισόδιο με οπαδούς της ομάδας.

Η πρώτη ήταν στο περσινό ντέρμπι της κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακό, όταν υπήρξε δημόσια αντιπαράθεση με τους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η δεύτερη ήταν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ντέρμπι με τον Άρη, αλλά και αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα στην Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ αποφεύγουν να πάρουν εν θερμώ αποφάσεις για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όμως εκείνο που φαίνεται τις τελευταίες ώρες είναι πως «τελειώνει» ο Πασχαλάκης.

Στις συζητήσεις που αφορούν τον Έλληνα γκολκίπερ συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι έχει μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2022, και οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 600 χιλιάδες ευρώ, και θα χρειαστεί να αποζημιωθεί για να τον αφήσουν ως ελεύθερο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Δεκατέσσερα χρόνια από την έκρηξη στο Μαρί-Η Κύπρος τιμά τη μνήμη των 13 θυμάτων
Ηχηρό μήνυμα Σενέρ Λεβέντ-«Δεν θα παραδοθώ στον φασισμό και τον κατακτητή, η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη»
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Επικεντρώθηκε στα οδοφράγματα, προσέκρουσε σε… τουρκοφράγματα η Ολγκίν
Η παρατεταμένη θεσμική κρίση, η κοινωνική οργή και τα κρούσματα πολιτικής βίας
Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)