Το μυθικό ποσό που ζητάει ο Εμπαπέ από την Παρί κι όχι μόνο

Μπορεί το πλάνο της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Εμπαπέ ήταν να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού πριν από τα προημιτελικά του Champions League, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι είναι εφικτό, τουλάχιστον σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της «Equipe».

Η κορυφαίο γαλλική αθλητική εφημερίδα αναφέρει πως ο νεαρός είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να απαντήσει τόσο άμεσα, όσο το επιθυμεί η Παρί Σεν Ζερμέν και έχει ζητήσει χρόνο ώστε να πάρει τις αποφάσεις του. Από τη δική τους πλευρά, οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι φυσικό να βιάζονται, καθώς σε περίπτωση αρνητικής απάντησης εξυπακούεται ότι θα πωληθεί το προσεχές καλοκαίρι, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2022.

Το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις τον Εμπαπέ, που επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα πιο εμπορικό πρωτάθλημα από αυτό της χώρας του.

Ωστόσο, το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του περιλαμβάνει το οικονομικό σκέλος, στο οποίο είναι ζήτημα αν μπορούν να ανταποκριθούν δυο-τρεις ομάδες, ειδικότερα την εποχής της πανδημίας. Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του «Athletic», ο Κιλιάν Εμπαπέ ζητά 700.000 ευρώ(!) την εβδομάδα, που σημαίνει παραπάνω από 36 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Βάσει αυτών των δεδομένων, η Μάντσεστερ Σίτι αν και μπορεί να πληρώσει αυτό το ποσό στο συμβόλαιο ενός παίκτη, δεν είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τόσο υψηλές απαιτήσεις, προτάσσοντας την αρμονία εντός αποδυτηρίων σε ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα όπως το οικονομικό.

Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί, αφού το ενδεχόμενο ο Κιλιαν Εμπαπέ να φορά άλλη φανέλα στο άμεσο μέλλον δεν φαντάζει τελικά και τόσο απίθανο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Πάνω από 6,000 άτομα έφυγαν από τη Σαντορίνη-Έρημα σοκάκια, άδειοι οι δρόμοι (pics)
Δεκάχρονη ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή της στη Λάρνακα-Υπό διερεύνηση το περιστατικό
Χαώδης η επόμενη μέρα των διαταγμάτων, σωρεία καταγγελιών-Όσα ισχύουν για τις 80.000 χιλιάδες ανακλήσεις
Ξέσπασε η μητέρα του Κυριάκου Όξινου για τους ΤΑΚΑΤΑ-«Λίαν συντόμως θα ακούσουμε το επόμενο θύμα»
Χωρίς τέλος η βία στα γήπεδα-Τα περί ενέδρας μπερδεύουν το αφήγημα της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών
Τοποθετήθηκαν αστυνομικοί στα ΤΑΕΠ αλλά μόνο στα μεγάλα νοσηλευτήρια-Βαθαίνει το πρόβλημα με τις επιθέσεις
Ζήτησε να δει οργανωμένους γονείς το ΥΠΑΝ για τα ξενόγλωσσα προγράμματα-Περιμένει απαντήσεις η Βουλή
Αρχίζει ο μαραθώνιος αντικαταστάσεων των TAKATA-Ο χρόνος παραλαβής καθορίζει την επίτευξη των χρονοδιαγραμμάτων
«Στο τελικό στάδιο του πατέρα μου, ο άντρας μου έπαθε όσες επιπλοκές υπήρχαν... Δεν ήξερα που να είμαι»
Μετέφερε την ισχυρή βούληση για επανέναρξη των συνομιλιών στον ΓΓ ο Κόμπος-«Έπρεπε να σταλεί σαφές μήνυμα»