Μαύρου: Η συμβολή της γυναίκας να αντικατοπτριστεί στις πολιτικές

Είναι πια καιρός, η πολύτιμη συμβολή της γυναίκας να αναγνωριστεί από τα κράτη και τις κοινωνίες και να αντικατοπτριστεί στις πολιτικές και στις αποφάσεις που λαμβάνονται, με στόχο τη διαμόρφωση ενός μέλλοντος χωρίς διακρίσεις, είπε η βουλευτής Ελένη Μαύρου, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας στον Κοινοπολιτειακό Κοινοβουλευτικό Σύνδεσμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κ. Μαύρου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας 2021, συμμετείχε σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα των Γυναικών-βουλευτών της Κοινοπολιτείας της Περιφέρειας των Βρετανικών Νήσων και της Μεσογείου, με θέμα «Γυναίκες σε ηγετικές θέσεις: Πετυχαίνοντας ένα ισότιμο μέλλον στην εποχή του Covid-19».

Απευθύνοντας τις θερμές ευχές της, η κ. Μαύρου επεσήμανε ότι οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο επωμίζονται πολύ μεγάλο φορτίο, υπό το φως των δυσβάστακτων συνεπειών της κρίσης της πανδημίας Covid-19, όπως άλλωστε και σε πολλούς άλλους τομείς, μέσω των πολλαπλών τους ρόλων.

Είναι πια καιρός, τόνισε η κ. Μαύρου, η πολύτιμη συμβολή της γυναίκας να αναγνωριστεί από τα κράτη και τις κοινωνίες και να αντικατοπτριστεί στις πολιτικές και στις αποφάσεις που λαμβάνονται, με στόχο τη διαμόρφωση ενός μέλλοντος χωρίς διακρίσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC σε περίπτερο στη Λάρνακα
Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα