Τσάκωσαν 26χρονο να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών στην Πάφο

Ένα πρόσωπο ηλικίας 26 ετών εντόπισε η Αστυνομία Πάφου να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ του κατεβλήθη εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , χτες στις 23:00 το βράδυ μέλη του ΟΠΕ ενώ βρίσκονταν περιπολία στην οδό Πίνδου στην Χλώρακα ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγούσε  26χρονος  μόνιμος κάτοικος Πάφου .

Όπως διαφάνηκε ο 26χρονος παραβίασε το διάταγμα για τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο αφού απαγορεύεται η μετακίνηση προσώπων από τις 21:00 μέχρι 05:00 το πρωί. Μεταφέρθηκε το όχημα του στην Τροχαία Πάφου , όπου κρατήθηκε για φύλαξη, ενώ από προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ που του έγινε, από μέλος της Τροχαίας, διαπιστώθηκε ότι αυτός ήταν θετικός.  

Επίσης στον 26χρονο  εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για τον ποσό των 300 ευρώ σε σχέση με την παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Ακολούθως αυτός κατηγορήθηκε  ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Aποτράπηκε επέκταση φωτιάς εντός του Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας
Στο Νοσοκομείο γυναίκα μετά από ατύχημα στις θαλασσινές σπηλιές
Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά-Συνεχίζονται οι προσπάθειες για πλήρη κατάσβεση
Συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του βαρέου οχήματος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο της Πάφου
Συμβασιούχοι Ειδικοί Αστυνομικοί ζητούν από ΠτΔ λύση στο θέμα παραμονής τους στην Αστυνομία
Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό κοντά σε οικία και κτηνοτροφικό υποστατικό-Πνέουν άνεμοι στην περιοχή
Υπό έλεγχο η Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Από τα όρια δρόμου ξεκίνησε η φωτιά
Πυρκαγιά κοντά σε οικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά στην Επαρχία Λεμεσού-Στη μάχη και δυο πτητικά μέσα
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Πάφο με θύμα 62χρονο-Το όχημα του συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα
Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά πάντων για τα επεισόδια τη Λακαταμία-«Τα αποτελέσματα της Αστυνομίας είναι πενιχρά»