Καυγάς Μέσι-Μόντσι στα αποδυτήρια

Ανέβηκαν οι τόνοι στα αποδυτήρια του Καμπ Νόου μετά τη λήξη της ρεβάνς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη που βρήκε τους μπλαουγκράνα να πανηγυρίζουν στην παράταση την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey.

Παίκτες της Μπαρτσελόνα πλησίασαν τον τεχνικό διευθυντή των Ανδαλουσιάνων, Μόντσι, για να του ζητήσουν το λόγο καθώς στο ματς πρωταθλήματος στο Σάντσεθ Πιθχουάν οι κάμερες τον εντόπισαν να αποκαλεί από την εξέδρα «κλαψιάρη» τον Ρόναλντ Κούμαν.

Αυτός που στράφηκε κατά του Μόντσι ήταν κυρίως ο Λιονέλ Μέσι. Επικράτησε ένταση για λίγα δευτερόλεπτα με τον Μόντσι να φωνάζει: «Πάντα έτσι νικάτε» και τον Αργεντινό να απαντά: «Σήμερα θα πάτε ζεστοί στο σπίτι». Οι δύο άνδρες αποχώρησαν και το θέμα έληξε εκεί χωρίς να δοθεί συνέχεια, ωστόσο είναι ενδεικτικό του κλίματος έντασης ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά τις τρεις αναμετρήσεις σε διάστημα είκοσι ημερών. 

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Δεκατέσσερα χρόνια από την έκρηξη στο Μαρί-Η Κύπρος τιμά τη μνήμη των 13 θυμάτων
Ηχηρό μήνυμα Σενέρ Λεβέντ-«Δεν θα παραδοθώ στον φασισμό και τον κατακτητή, η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη»
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Επικεντρώθηκε στα οδοφράγματα, προσέκρουσε σε… τουρκοφράγματα η Ολγκίν
Η παρατεταμένη θεσμική κρίση, η κοινωνική οργή και τα κρούσματα πολιτικής βίας
Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)