Συνάντηση Αστυνομίας Πάφου και ΠΑΣΙΚΑ με θέμα τις καταγγελίες για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Ανώτερο Αστυνόμο, Νίκο Πενταρά συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), μετά τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τα θέματα των καταγγελιών 

Ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Ανώτερος Αστυνόμος Νίκος Πενταράς σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνάντησης ανέφερε πως  στο χώρο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ΠΑΣΙΚΑ με σκοπό να διευκρινιστούν κάποια σημεία των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας και να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη για προσέγγιση τόσο από πλευράς Αστυνομίας, όσο και από πλευράς των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής. 

Μπορώ να πω, πρόσθεσε, «ότι το κλίμα της συνάντησης ήταν φιλικότατο και έχουν διευκρινιστεί κάποιες απορίες οι οποίες υπήρχαν από πλευράς των ιδιοκτητών». 

Έχει συμφωνηθεί, συνέχισε, να υπάρχει μια ανοικτή επικοινωνία με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης, προσθέτοντας πως και οι δύο πλευρές θα εργαστούν για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο Φάνος Λεβέντης Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΙΚΑ χαρακτήρισε πάρα πολύ ωφέλιμη και παραγωγική την  συνάντηση. Βάλαμε, είπε, «κάτω τις θέσεις μας, κάποιες απορίες, κάποιες διευκρινίσεις», σημειώνοντας πως έγινε «διασαφήνιση κάποιων γκρίζων περιοχών που έχει το πρωτόκολλο σε σχέση με την ανάγνωση που έχει η Αστυνομία».

Εξέφρασε την ελπίδα πως στο μέλλον θα γίνεται μια τέτοια αστυνόμευση που δεν θα έχει ως αυτοσκοπό την καταγγελία, αλλά τη συνεργασία με τους επιχειρηματίες. Χωρίς αυτό, όπως είπε, να αφαιρεί κάτι από την διαχρονική θέση του ΠΑΣΙΚΑ, ότι δηλαδή, «όποιος παραβιάζει εξόφθαλμα και προκλητικά το πρωτόκολλο, αυτός θα τιμωρείται και δεν θα πρέπει να τιμωρείται η πλειοψηφία των επιχειρηματιών οι οποίοι αποδεδειγμένα πλέον και παραδεκτά από όλους εφαρμόζουν με ευλάβεια και αυστηρότητα το πρωτόκολλο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 38χρονο που εντοπίστηκαν χρυσαφικά στις αποσκευές του στο αεροδρόμιο
Τα ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια, οι σκέψεις Καρογιάν για μη κάθοδο και το πάθημα που έγινε μάθημα στη ΔΗΠΑ
Μετρούν ώρες για παραλαβή των αφαλατώσεων-Τοποθετούνται στη Λεμεσό για να ενισχύσουν το παγκύπριο
Τροποποιεί το Καταστατικό του και δίνει πρόσταγμα Βουλευτικών το ΕΛΑΜ
Πρωτοφανής για την Εκκλησία η απόφαση για Τυχικό-Έθεσε όρο η Σύνοδος για να αναλάβει θέση Επισκόπου
Αδράνεια ενός χρόνου για το ζήτημα των buggies-Έδωσε διορία ενός μηνός η Βουλή για να βρεθεί λύση
Λάβρος ο Αρχιεπίσκοπος για Τυχικό-«Δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, ενήργησε με δόλο»
Συντετριμμένος ο Τυχικός μετά την έκπτωσή του από τη Μητρόπολη-Αρνείται τα περί αποτειχισμού
Οι τρεις καταγγελίες που έριξαν τον Τυχικό από τον θρόνο της Μητρόπολης-Χειροτόνησε αποτειχισμένο στη Θεσσαλονίκη
Δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας ο Ερντογάν-Πιθανή συνάντηση με Τραμπ