Ο Αρχιεπίσκοπος χειροτόνησε σε Πρεσβύτερο τον διάκονο Κωνσταντίνο Σολέα

Μέσα σε κλίμα χαράς, κατάνυξης και συγκινήσεως, πραγματοποιήθηκε συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου και συλλειτουργούντων του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγορίου και κληρικών τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου κατά το οποίο χειροτονήθηκε ο διάκονος του ναού Κωνσταντίνος Σολέας σε Πρεσβύτερο ενώ στη συνέχεια του έγινε απονομή τού οφφικίου τού Αρχιμανδρίτου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, στην ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι είναι με ιδιαίτερη συγκίνηση μοιράστηκε με τον κόσμο την χαρά που αισθανόταν για αυτό το  ευχάριστο εκκλησιαστικό γεγονός.

Πρόκειται, πρόσθεσε, για ένα καταξιωμένο κληρικό εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η Ιερά Αρχιεπισκοπή θα έχει ένα καλό συνεργάτη.

«Παρών στην πνευματική αυτή χαρά και ευλογία για την ενορία τού Τιμίου Σταυρού Στροβόλου ήταν κι ο Δήμαρχος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε η τιμή του λαδιού και άλλων προϊόντων-Τι καταγράφει το παρατηρητήριο τιμών
Ανοικτά του Παραλιμνίου σημειώθηκε η σεισμική δόνηση-Αισθητή σε διάφορες περιοχές της Κύπρου
Ανακοίνωση της Hermes Airport για όσους θα ταξιδέψουν-«Το κοινό να προσέρχεται τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την πτήση»
Δίωρη απροειδοποίητη απεργία πραγματοποίησαν οι οδηγοί λεωφορείων στη Λάρνακα
Σεισμική δόνηση στην Κύπρο-Έγινε αισθητή στη Λάρνακα
Μονή Σινά και επίθεση σε εκκλησία στη Δαμασκό στο επίκεντρο της Συνόδου-Τρεις ανακοινώσεις, ούτε λέξη για Τυχικό
Προωθεί ποινικές διώξεις για τα €25 εκατομμύρια εταιρείας Αμπράμοβιτς ο Έφορος Φορολογίας
Μειωμένες ποσότητες νερού στη Λευκωσία λόγω εργασιών-«Αποφύγετε τη σπατάλη για να διατηρηθεί η επάρκεια»
Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ισραηλινών μέσω του λιμανιού Λεμεσού
Επιστολή Τυχικού σε Αρχιεπίσκοπο-«Παραμένω ο κανονικός Μητροπολίτης Πάφου, δεν υπάρχει τελεσίδικη καταδίκη»