Στην Εντατική 24χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα

Στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας νοσηλεύεται μοτοσικλετιστής ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις στις 16:00 περίπου το απόγευμα επί της οδού Πριάμου στην Πάφο όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Όχημα παρέσυρε πεζό στη Λευκωσία

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου Αλέξης Αλεξίου ανέφερε πως ο μοτοσικλετιστής που οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στην οδό Πριάμου με ανατολική κατεύθυνση προς την Σωτηράκη Μαρκίδη, στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, το όχημα έστριψε δεξιά με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Ο μοτοσικλετιστής ηλικίας 24 ετών από την Λετονία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. 

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρός αυτός φέρει πολλαπλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη, στα πλευρά και στο θώρακα.

Ακολούθως αυτός κρατήθηκε για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. Ο οδηγός του οχήματος δεν έφερε τραυματισμό. 

Οι εξετάσεις για την πρόκληση του Τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google